NVIDIA DLSS 5 Duyuruldu!

Görüntü çok güzel duruyo ama cidden bölemi sorguladım. Dlss5 açıldığında ekran görüntüsü oynatmak yerine fotoğraf koymuşlar. Fps ile doğru orantılı AI upgrade atabilcekmi merak ediyorum. Yakın zamanda inşallah video contenterlara test verirlerde bi karşılaştırmalarına bakarız.

Söyleyecek çok şey var ilk kim başlıyor?
Ya bu, Grok'a sorsam çıkacak gibi ya.

İlk nefret ettiğim DLSS modeli. Developer'lar da entegre etmek istemezse ki konfigürasyonu olur bunun kesin işte sadece ışıklandırmayı alayım vs. diye, entegre edilmesi en zor DLSS modeli olacak gibi. Çünkü öncekiler gibi üzerine eklemiyor, öğrenip değiştiriyor direkt.

Şu anki demo haliyle ciddili AI slop. Teknolojik olarak feci bir devrim bu, gerçek zamanlı yapması mükemmel bir şey. Bunun ötesi uzun süre gelmez.

Ama, işte :kekw: anladınız siz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 serisi kartlara gelir de mi bu?
5000 Serisi tüm kartlara geleceği söylendi, bu senenin ilerki aylarında gelecekmiş. Sonbahara getirirler diye tahmin ediyorum.

ekran kartlarını ne zaman almak mantıklı çıktığı zaman mı yoksa birkaç ay geçtikten sonra mı

6070 ti veya 6080e 24 vram koyarlar mı acaba :unsure:
10gb koyarlarsa op basina koy. bu yenilikler zaten vramlerden kısarak maliyeti azaltip tamamen yazilima dokmek icin var

ekran kartlarını ne zaman almak mantıklı çıktığı zaman mı yoksa birkaç ay geçtikten sonra mı

6070 ti veya 6080e 24 vram koyarlar mı acaba :unsure:
Lansman fiyatından alabilirsen evet.
Alamazsan sonra.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,997
Üyeler
190,135
Son üye
triple t reference