Nvidia dlss kalite vs ulrta perfonmance

Rexpow

80+
Reaksiyon skoru
57
Selamlar rtx 3060 kartim var oyunda rtx ulrta da dlss kaliteye aldiğimda fps 50 55 lerde oluyo bazen hatta 40 lari goruyo ama ulrta perfonmance aldiğimda 60 veya 70 lerde geziyo aralrinda cok fazla fark varmi bide kalite modunda 50 55 vermesinin sebebi oyunun optimizasyon sorununu olmasi mi cyberpunk 2077 oyun

DLSS modu yapay parçacık eklediği için fps artışı söz konusu oluyor, kalite modunda görüntü biraz daha iyi oluyor. Ben pek bir fark göremiyorum kaliteyle performans arasında. Normal yani, CP77'nin de optimize sıkıtnısı da var.

DLSS modu yapay parçacık eklediği için fps artışı söz konusu oluyor, kalite modunda görüntü biraz daha iyi oluyor. Ben pek bir fark göremiyorum kaliteyle performans arasında. Normal yani, CP77'nin de optimize sıkıtnısı da var.
Sadece aynada kendimize baktigimizda ultra perfoance net gozukmuyoruz kalite de net oluyo biraz bende fazla fark göremedim açikcasi peki rtx kapatip kalite de oynasam olurmu

Sadece aynada kendimize baktigimizda ultra perfoance net gozukmuyoruz kalite de net oluyo biraz bende fazla fark göremedim açikcasi peki rtx kapatip kalite de oynasam olurmu
Siz bilirsiniz, DLSS açık oynamalısınız bana kalırsa.

Cyberpunk dlss çok işime yarıyor benim. görüntü de gözümle görebilceğim bir farklılık olmuyor.
2k Ultra dlss Rtx açık
1615275344944.png

1615275361739.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,650
Üyeler
191,141
Son üye
baharoglu.arda