NVIDIA Driver Güncellemesi

canomer

80+
Reaksiyon skoru
59
Sıkıntı şu, ben RTX 4060TI 8GB ekran kartı kullanıyorum. Bazı AI araçlarını/kütüphanelerini kurarken nvidia 4060 TI ekran kartımın driver'ının güncel olmaması ile ilgili hata alıyorum ve kurulum tamamlanamıyor. Sorun şu ki bundan önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum ne zaman ekran kartımın sürücülerini güncellemeye kalksam ya da nvidianın sitesinden driver yazılımı falan indirip kursam cihazımda inanılmaz bir performans düşüşü oluyordu, bu yüzden tecrübelerime de dayanarak en yüksek performansı aldığım durumun 4060 ti takılı cihazı formatladığımda kendi kendine kurduğu ilk sürücüler ve nvidia denetim masası olduğunu düşündüm. Bu sadece benimle ilgili bir sıkıntıda değil, daha önce rtx 3050 de de aynı problemi yaşadım ve başka rtx kullanıcılarında da aynı problemi gördüm. Ancak şimdi driver'ı güncellemem gerekiyor ve nvidianın o saçma sapan 3.parti driver yazılımlarını kurmak istemiyorum, aygıt yöneticisine gittiğimde ise zaten güncel diyor. Bu NVIDIA RTX ekran kartlarını güncellemenin en temiz yolu yordamı nedir?

Geri