Geforce Experience ile yüklemeyi denedin minvidia sürücüsü yüklemek için sitesine girdiğimde manuel olarak ekran kartımı seçtim kabul et ve yükle ye tıkladığımda sitede sürücü yükleniyor da kalıyor ama yüklenmiyor
yetersiz diye bir hata almıştım bu driver ı indirebiliceğim başka bir site varmıGeforce Experience ile yüklemeyi denedin mi
birde ekran kartım görev yöneticisi ve dxdiag gibi yerlerde görükmüyor sadece intel inki görüküyorGeforce Experience ile yüklemeyi denedin mi
senin işletim sistemin nedir? söyleyin size link atayım.nvidianın kendi sitesinden. direct link. tıklayınca indirirsiniz.Konuyu hortlatalım usta, elimde galaxy markasının bi gtx560se v2 1,5 gb versiyon var. Driver kendi sitesinden kesinlikle inmiyor hangi dilde falan denersem deneyim inmedi, şimdi experience indirip onunla indirmeyi deneyeceğim bakalım inşallah indirir.
win 10 x64 trsenin işletim sistemin nedir? söyleyin size link atayım.nvidianın kendi sitesinden. direct link. tıklayınca indirirsiniz.
win 10 x64 tr
o ekranda muhtemleen kabul et ve yükleye tıklıyosun fakat hiçbir şey olmuyodur. o butona sağ tıkla ve bağlantı adresini kaydet yapınca link ortaya çıkar.
buradan da kopyala ve adres çubuğuna yapıştır. forum engelliyor indirmeyi heralde.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o ekranda muhtemleen kabul et ve yükleye tıklıyosun fakat hiçbir şey olmuyodur. o butona sağ tıkla ve bağlantı adresini kaydet yapınca link ortaya çıkar.
eyw aga allah razı olsun bakalım sonuçları yazarım şimdi yatıyorumMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
buradan da kopyala ve adres çubuğuna yapıştır. forum engelliyor indirmeyi heralde.