Neler Yeni

NVIDIA Ekran Kartından AMD'ye geçerken ne yapmalıyız?

bedo28533

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
bedirhan
Bütçe
100000
Merhabalar nvidia 1650 super kullanıcısıyım bütçem amd kartlara yetiyor upgrade için amdye geçicem intelden amdye döndüm zaten işlemcide memnunum ekran kartında da sıkıntı olacağını sanmıyorum yapmam gereken bir şeyler var mıdır?

Livaković

80+ Silver
Merhabalar nvidia 1650 super kullanıcısıyım bütçem amd kartlara yetiyor upgrade için amdye geçicem intelden amdye döndüm zaten işlemcide memnunum ekran kartında da sıkıntı olacağını sanmıyorum yapmam gereken bir şeyler var mıdır?
100000 lira gibi bir paraya neden amdye geçmek istiyorsunuz 100000 liraya 4070 4080li sistem dizilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

durumunuzda varken amd tercih seçiminiz bile olmasın amd bütçe sorunu yaşayanlar içindir oda zorda kaldıkları için alıyorlar yoksa nvidiadan daha iyi üretici yoktur.

bedo28533

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
bedirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
100000 lira gibi bir paraya neden amdye geçmek istiyorsunuz 100000 liraya 4070 4080li sistem dizilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

durumunuzda varken amd tercih seçiminiz bile olmasın amd bütçe sorunu yaşayanlar içindir oda zorda kaldıkları için alıyorlar yoksa nvidiadan daha iyi üretici yoktur.
o bütçeyi öylesine yazdım dostum

123456789

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
arda çakmakçı
ben rx6700xt aldım ilk başta biosu güncelledim sonra amd driverını güncelledim . Ben fazla sıkıntı yaşamadım bir iki yaptığım hata sonrası wattman yedim ama daha yemiyorum sen bazı driver dosyası silme creat oyun indirme gibi hatalar yapmassan sroun çıkmaz .

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
ddu ile driverları silip yeni ekran kartı alınca onun driverlarını yükle

Top Bottom