NVIDIA ekran kaydında kalitesiz kaydeder mi?

3060 yerine 4060 al onun av1 codeci var daha net görüntü alırsın

Arkadaşlar AMD kartım var ve ekran kaydı aldığımda çok kalitesiz kaydettiği için değiştireceğim. (https://forum.donanimarsivi.com/konu/amd-rx-6650-xt-kalitesiz-ekran-kaydediyor.796123/#post-7425083) Onun yerine RTX 3060 almak istiyorum. NVIDIA da böyle bir sorun yaşar mıyım?
gardaşım nvidia daha iyi kayıt yapıyor yayında iyi yaparsın amd iyi kayıt etmiyor bak geforce experience bütün kayıt prgramlarından iyi bana göre herkese öyledir genelde

gardaşım nvidia daha iyi kayıt yapıyor yayında iyi yaparsın amd iyi kayıt etmiyor bak geforce experience bütün kayıt prgramlarından iyi bana göre herkese öyledir genelde
mevzu kayıt programı değil de ekran kartının kayıt için olan birimi ve cekirdekleri

mevzu kayıt programı değil de ekran kartının kayıt için olan birimi ve cekirdekleri
Hocam attığım konu linkini görüyorsunuz. 2023 teyiz böyle bir ekran kaydı bana göre kabul edilemez, rezilliktir.

Hocam attığım konu linkini görüyorsunuz. 2023 teyiz böyle bir ekran kaydı bana göre kabul edilemez, rezilliktir.
hocam 2023 teyiz ama attığın konudaki kart da 2017 kartı rx 580 zannettim ben rx 6650xt sanırım

Geri