birde bir şey sorucam, bende darboğaz oluyor ancak ayarları yükselttiğimde darboğaz kalkıyor, onun yerine görüntü kalitesi yükseldiği için fps tekrar ddüşüyor, bunu çaresi yok mudur ? kilitlendim 50-60 fps te çıkmıyor daha falzaKasmıyorsa kullan. İstersen daha yükseğe de alabilirsin ayarları.
İşlemcin nedir? (ha yazıyorumuş)birde bir şey sorucam, bende darboğaz oluyor ancak ayarları yükselttiğimde darboğaz kalkıyor, onun yerine görüntü kalitesi yükseldiği için fps tekrar ddüşüyor, bunu çaresi yok mudur ? kilitlendim 50-60 fps te çıkmıyor daha falza
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Nightmare837
@TECHNO
işlemciye oc yaparsam nolurİşlemcin nedir? (ha yazıyorumuş)
Ekran kartına undervolt yaparsan olabilir galiba ama bilmiyorum. Onun için ayrı konu açabilirsin.
İşlemcin i5 7400 çarpan kilid kapalı. Yani overclock yapamazsın.işlemciye oc yaparsam nolur
evetoyunları optinimize ediyor, sizce o ayarları mı kullanmalı mıyım ?
eğer işlecmin kötüyse mecbur gradikleri yüselticeksin fps darboğazla doğru orantılı yani hyrbirde bir şey sorucam, bende darboğaz oluyor ancak ayarları yükselttiğimde darboğaz kalkıyor, onun yerine görüntü kalitesi yükseldiği için fps tekrar ddüşüyor, bunu çaresi yok mudur ? kilitlendim 50-60 fps te çıkmıyor daha falza
@Nightmare837
@TECHNO[/
[QUOTE="Sternog, post: 2376508, member: 34990"]
birde bir şey sorucam, bende darboğaz oluyor ancak ayarları yükselttiğimde darboğaz kalkıyor, onun yerine görüntü kalitesi yükseldiği için fps tekrar ddüşüyor, bunu çaresi yok mudur ? kilitlendim 50-60 fps te çıkmıyor daha falza :(
[automerge]1609686880[/automerge]
[USER=29328]@Nightmare837
@TECHNO
birde bir şey sorucam, bende darboğaz oluyor ancak ayarları yükselttiğimde darboğaz kalkıyor, onun yerine görüntü kalitesi yükseldiği için fps tekrar ddüşüyor, bunu çaresi yok mudur ? kilitlendim 50-60 fps te çıkmıyor daha falza
@Nightmare837
@TECHNO
işlemcisi darboğaz yapıyosa ztn overcolck yapınca çok ısınır benceişlemciye oc yaparsam nolur