Dark Net User
80+
Akadaşlar geforce now nedir açklayabilirmisiniz nasıl oluyor bu
Kısaca internetin iyi ise ve düzgün bir pc yok ise serverlerdeki rtx titianlı pc lerin görüntüsü senin düzgün olmayan pc ne aktarılıyorAkadaşlar geforce now nedir açklayabilirmisiniz nasıl oluyor bu
benim pc ile ben rahat oynuyorum ama şu yer kaplamaması çok iyi paralı deme bu deneme falan olmuyormuKısaca: Karşı tarafın bilgisayarına bağlanıp, oyun indirme derdi olmadan, bilgisayarım kaldırır mı derdi olmadan oyunu oynayabilmene yarayan bir icat.
Deneme sürümü ücretsiz sanırım. Ama oyuna girmek için sıra beklemeniz gerekiyor ve her oyun yok.benim PC ile ben rahat oynuyorum ama şu yer kaplamaması çok iyi paralı deme bu deneme falan olmuyormu
bende steamda sadece bf5 ile pubg var oynayabiliryormuyumDeneme sürümü ücretsiz sanırım. Ama oyuna girmek için sıra beklemeniz gerekiyor ve her oyun yok.
Steam'de bulunan oyunlarınızı oynayabiliyorsunuz sadece. Siz de olsa bile Geforce Now'da olmama ihtimali de var.
İnternet ile sunucuya bağlanıp internet üzerinden oyununu oynuyorsun. Senin sistemin yorulmuyor sadece internetini sömürüyor. Zaten sınırsız internetin varsa dert değil. Ama stabil internete sahip olmalısınAkadaşlar geforce now nedir açklayabilirmisiniz nasıl oluyor bu
Oynarsın zaten steam ile senkronize oluyorlarbende steamda sadece bf5 ile PUBG var oynayabiliryormuyum
bende steamda sadece bf5 ile PUBG var oynayabiliryormuyum