Nvidia Geforce now nedir

Samet38

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,033
Merhaba donanım arşivinin videosunu izledim ancak tam anlamadım bana biraz daha açık bir şekilde anlatabilir misiniz
Bu uygulama için nvidia kartım olması mı gerek
3000-4000 tl'lik bilgisayarlar ile rahatca oynayabilir miyim
Oyunları bilgisayara yüklemem gerek mi

Oyunlari yuklemene gerek yok team wiver diye bir program vadi bilirsen onun gibi calisiyo uzaktaki bir bilgisayari sen kontrol ediyosun. Sadece steam hesabini girmen yeterli oyunlarin neredeyse hepsi yukluoluyo ztn orada.

Nvidia kart olmasına gerek yok ve bu uygulamadan yararlanmak için pc önemli değil internetiniz önemli

Merhaba donanım arşivinin videosunu izledim ancak tam anlamadım bana biraz daha açık bir şekilde anlatabilir misiniz
3000-4000 TL'lik bilgisayarlar ile rahatca oynayabilir miyim
Hayır oyunları bilgisayara yüklemene gerek yok senin Steam , epic kütüphanende bulunan her oyunu yüklemeden oynarsın bilgisayarının iyi olmasına gerek yok internetin minimum 25mbps download olursa iyi olur Nvidia ekran kartı konusunu bilmiyorum

Oyunlari yuklemene gerek yok team wiver diye bir program vadi bilirsen onun gibi calisiyo uzaktaki bir bilgisayari sen kontrol ediyosun. Sadece steam hesabini girmen yeterli oyunlarin neredeyse hepsi yukluoluyo ztn orada.
Yanlış değilsem oyunları satın alman gerek yani kütüphanesinde olması gerek

Hayır oyunları bilgisayara yüklemene gerek yok senin Steam , epic kütüphanende bulunan her oyunu yüklemeden oynarsın bilgisayarının iyi olmasına gerek yok internetin minimum 25mbps download olursa iyi olur Nvidia ekran kartı konusunu bilmiyorum
Nvidia kart olmasına gerek yok ve bu uygulamadan yararlanmak için pc önemli değil internetiniz önemli
genelde 18-22 mbps arası download alıyorum upload da 4-6 oluyor bir sıkıntı olur mu

GFN bir stream servisi yani oyunları karşıdaki bilgisayara bağlanıp oynuyorsun.

Hayır şart değil,AMD de olur.
Oynayabilirsiniz,çok düşük bir sistem yeterli olur.
Bazı oyunların bir kısmı için evet ama çoğu oyun için hayır.

Bu konuda bir rehber olması gerek bence çok fazla konu var

Ekran kartının Nvidia olmasına gerek yok.

Oyunları oynamak için güçlü bir bilgisayar gerekmeksizin internet üzerinden belirli bir ücretle istediğiniz tüm oyunları oynayabileceğiniz bir platformdur. Uzaktaki güçlü bir ana bilgisayara internet ile bağlanıyorsunuz ve Geforce Now un kütüphanesindeki oyunları sistem gereksinizi olmadan sadece internetle oynayabiliyorsunuz.

1- Nvidia ekran kartının olmasına gerek yok.
2- Oynarsın (sistemini bilmiyoruz)
3- İndirmene gerek yok.
İnternetinin önerilere göre minimum 720P için 15 Mbps, 1080P için 25 Mbps Download isteniyor. Tabii bazı arkadaşlar 6 Mbps Downloadla bile 720P oynayabiliyor :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,401
Üyeler
188,930
Son üye
striker21
Geri