Neler Yeni

Öneri Nvidia GeForce RTX 5070 Ti

dmrlk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Furkan Demiroluk
Sorma o pişmanlık bende de oluştu herkes 5xxx bekle eli kulağın da dediler ben de bekleyeyim dedim. Keşke 41k dan 4080s çaksaydım taksitle.
Arkadaşa almak için bekledik, keşke 37 den pesin fiyatına taksitle 4070 ti super alsaydık diyoruz şimdi, Allah bildiği gibi yapsın bunları.

musti_123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
mustibaba
Sorma o pişmanlık bende de oluştu herkes 5xxx bekle eli kulağın da dediler ben de bekleyeyim dedim. Keşke 41k dan 4080s çaksaydım taksitle.
performans 4080 in gerisinde degil 4080 superle yarisiyor ama bu fiyata alanin akli yoktur mevzu zaten fiyatiydi bu kartin 750 dolar gibi fiyata 4080 superle yarisir bi kart ustune MFG var ama bizim ulkede 52 bin TL'ye en ucuz modeli cikti yani 1400 dolar 750 dolar olmasi gereken kart 1400 dolara cikardilar bu suctur yani en buyuk retailer olan micro centerde 750 dolar su an o kart

asko56

80+ Silver
şikayetimizi ettik

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-02-20 180436.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-20 180436.png
    78.4 KB · Hit: 149

musti_123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
mustibaba
[Adınız: ]
[Soyadınız: ]
[Telefon numaranız: ]
[E-posta adresiniz: ]
[Tarih: ]

CİMER
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi
[İlgili birim/alan]

Konu: 5070 Ti Fiyatları Hakkında Şikayet

Sayın Yetkili,

Türkiye'de bulunan teknoloji satış mağazalarının, özellikle 5070 Ti model grafikkartı için uyguladığı fahiş fiyat artışları, kamunun genelini derinden etkileyen bir sorun haline gelmiştir. Yurdışında 750 dolar olan bu ürün, ülkemizdeki tüm satanlar – İncehesap, Gaming TR, Game Garaj, Itopya, Tebilon ve daha niceleri – tarafından tam 52.000 TL'ye; yani tam anlamıyla 1.400 dolara satılmaktadır. Bu durum, sadece bireysel bir mağduriyet değil, toplumun geniş bir kesiminin yaşadığı bir zulümdür.

Bu haksız ve hukuksuz fiyatlandırma pratiği, adaletin temel prensiplerini hiçe saymaktadır. Tüketicilerin alım gücünü hiçe sayan bu vicdansızca uygulamalar, halkı açgözlü satıcılara mahkum etmekte, dolayısıyla da toplumda büyük bir infial yaratmaktadır. Bu aşırı fiyatlandırmanın önüne geçmek için ivedilikle müdahale edilmesi gerekmektedir. Bu sorunun derhal ele alınmaması halinde, bu tür satıcıların toplum üzerindeki baskısı artacak, bu da sosyal bir patlamaya sebep olacaktır.

Bu dilekçem yalnızca benim şahsi bir şikayetim değil; sayısız tüketicinin hissiyatını yansıtan bir çağrıdır. Hakkımız hukuken gasp edilmektedir ve bu durum karşısında eyleme geçilmemesi durumunda, toplum olarak daha büyük sıkıntılarla karşılaşacağımız aşikardır.

Bir an önce bu duruma el atılmasını talep ediyorum. Unutulmamalıdır ki, bir tüketici olarak bizler de hakkımızı aramak için gereken her türlü yolu deneyeceğiz. Lütfen, acil olarak bu konuyu değerlendirin ve haksız fiyat artışlarına karşı gerekli tedbirleri alın!

Saygılarımla,
[Adınız] [Soyadınız]

bot yazdi asiri keyifliydi HGWUEGHQEOIGQ

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Rıza
İlgilendiği Kategoriler
hacking, development

CİMER
[İlgili birim/alan]

Sayın Yetkili,

Türkiye'de bulunan teknoloji satış mağazalarının, özellikle 5070 Ti model grafikkartı için uyguladığı fahiş fiyat artışları, kamunun genelini derinden etkileyen bir sorun haline gelmiştir. Yurdışında 750 dolar olan bu ürün, ülkemizdeki tüm satanlar – İncehesap, Gaming TR, Game Garaj, Itopya, Tebilon ve daha niceleri – tarafından tam 52.000 TL'ye; yani tam anlamıyla 1.400 dolara satılmaktadır. Bu durum, sadece bireysel bir mağduriyet değil, toplumun geniş bir kesiminin yaşadığı bir zulümdür.

Bu haksız ve hukuksuz fiyatlandırma pratiği, adaletin temel prensiplerini hiçe saymaktadır. Tüketicilerin alım gücünü hiçe sayan bu vicdansızca uygulamalar, halkı açgözlü satıcılara mahkum etmekte, dolayısıyla da toplumda büyük bir infial yaratmaktadır. Bu aşırı fiyatlandırmanın önüne geçmek için ivedilikle müdahale edilmesi gerekmektedir. Bu sorunun derhal ele alınmaması halinde, bu tür satıcıların toplum üzerindeki baskısı artacak, bu da sosyal bir patlamaya sebep olacaktır.

Bu dilekçem yalnızca benim şahsi bir şikayetim değil; sayısız tüketicinin hissiyatını yansıtan bir çağrıdır. Hakkımız hukuken gasp edilmektedir ve bu durum karşısında eyleme geçilmemesi durumunda, toplum olarak daha büyük sıkıntılarla karşılaşacağımız aşikardır.

Bir an önce bu duruma el atılmasını talep ediyorum. Unutulmamalıdır ki, bir tüketici olarak bizler de hakkımızı aramak için gereken her türlü yolu deneyeceğiz. Lütfen, acil olarak bu konuyu değerlendirin ve haksız fiyat artışlarına karşı gerekli tedbirleri alın!

Saygılarımla,
[Adınız] [Soyadınız]

" toplumun geniş bir kesiminin yaşadığı bir zulümdür." hahahhaha yardı :D

asko56

80+ Silver

CupOk

80+ Bronze

Ekler

• 20210909-erdoganin-kitabi-en-cok-satanlara-girdi-593896-b57af6c7de7b8450f485.jpeg
    20210909-erdoganin-kitabi-en-cok-satanlara-girdi-593896-b57af6c7de7b8450f485.jpeg
    19.1 KB · Hit: 12

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
Ali

CİMER
[İlgili birim/alan]

Sayın Yetkili,

Saygılarımla,
[Adınız] [Soyadınız]

Cimerden cevap konu ile ilgileniyoruz. Aynen aynen konu kapandı.

asko56

80+ Silver
arkadaşlar itopyaya iletişim bölümünden mesaj atın

BabaVoss7

80+ Silver
Tam olarak ne bekliyordunuz yani. Yaşanacak her şey daha çıkmadan aylar önce konuşuldu. Konuşulanfiyatlardan satıldı.. iki tane lansman adı altında satılır dedil.k öylede oldu belliydi yani kb. Bekleyenler üzüldü büyük ihtimal. 4080 ve 7900xtx candır

musti_123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
mustibaba
Tam olarak ne bekliyordunuz yani. Yaşanacak her şey daha çıkmadan aylar önce konuşuldu. Konuşulanfiyatlardan satıldı.. iki tane lansman adı altında satılır dedil.k öylede oldu belliydi yani kb. Bekleuenler üzüldü büyük ihtimal 4080 ve 7900xtx candır
nasil beklenen fiyattan satildi ya bu kart 750 dolarlik kart 1400 dolara nasil ulastin ciddi merak ediyorum

Top Bottom