Nvidia Güncelleme Sonrası FPS Düşüşü

Reaksiyon skoru
32
Arkadaşlar bu gün csgo da yüksek ayarlarda 190 250 arası fps alan bilgisayarım , bu gün ekran kartına güncelleme geldi (1660 super) csgo da fps 80 90 a düştü nedeni nedir??

nvidia denetim masası ayarlarını kontrol et. sıfırlanmış olabilir.

Arkadaşlar bu gün csgo da yüksek ayarlarda 190 250 arası fps alan bilgisayarım , bu gün ekran kartına güncelleme geldi (1660 super) csgo da fps 80 90 a düştü nedeni nedir??
knk her güncelleme fps yükselticek diye bişi yokki bazı güncellemeler yavaşlatır fps düşürebilir yani bence bi sonraki güncellemeyi bekle düzeltirler bi sonrakı güncellemede

Önceki sürüme geri dönüp tekrar dene bakalım yükselme olacak mı fps durumunda.

knk her güncelleme fps yükselticek diye bişi yokki bazı güncellemeler yavaşlatır fps düşürebilir yani bence bi sonraki güncellemeyi bekle düzeltirler bi sonrakı güncellemede
Ya bu nvidia çok saçma ya abi oyun oynuycaz 70 80 fps ile takıla takıla oynanmaz ki beceremiyo nvidia işi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önceki sürüme geri dönüp tekrar dene bakalım yükselme olacak mı fps durumunda.
nasıl dönücem?

Ya bu nvidia çok saçma ya abi oyun oynuycaz 70 80 fps ile takıla takıla oynanmaz ki beceremiyo nvidia işi
70 80 fps ile takıla takıla mı 60 fps üstü gayet akıcı oynatır 80 fps kötü değil bu arada

70 80 fps ile takıla takıla mı 60 fps üstü gayet akıcı oynatır 80 fps kötü değil bu arada
Hayır, gözlerim uzun süre yüksek fps ye alışınca 70 80 bana 30 40 gibi geliyor alışamadım sinirden ekran kartını kırıcam şimdi

aynı sorunu bende yaşıyorum kardeşim. daha geçen yaşadım eskiye döndüm 3 defa uğraştırdı 😂 gtx 970 kullancısıyım ve arkadaşımda rtx 2060 bile var o da yaşadı mecbur eski sürücüye döndük.

Geri