NVIDIA güncelleme sonrası FPS sabitleme sorunu

EnEsFc161

80+
Reaksiyon skoru
24
NVIDIA App sürücülerini bu akşam bir kez güncelledim güncellemeden önce de bu sorunu yaşıyordum. Güncelledikten sonra Dying Light 2 oyununda FPS sabitleme ortadan kalkmıştı. Bilgisayarı kapatıp bir kez açtıktan sonra tekrar 60'a FPS'in sabitlendiğini gördüm. V-Sync gibi ayarların tamamı kapalı oyun ayarlarım aynı.

NVIDIA App sürücülerini bu akşam bir kez güncelledim güncellemeden önce de bu sorunu yaşıyordum. Güncelledikten sonra Dying Light 2 oyununda FPS sabitleme ortadan kalkmıştı. Bilgisayarı kapatıp bir kez açtıktan sonra tekrar 60'a FPS'in sabitlendiğini gördüm. V-Sync gibi ayarların tamamı kapalı oyun ayarlarım aynı.
DDU ile temiz kurulum yap, uygulamadan yükseltiyorsan birçok soruna sebep oluyor. Son sürümdeyim bende çalışıyor sabitleme.

DDU ile temiz kurulum yap, uygulamadan yükseltiyorsan birçok soruna sebep oluyor. Son sürümdeyim bende çalışıyor sabitleme.
Sabitleme ben açmadan çalışıyor sıkıntı orda zaten isteğimin dışında fps sabitleme ile ilgili tüm ayarlar kapalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ozaman sorumu değiştireyim güncellemeden önce yani eski sürmde bu sorunu yaşarken driver sürümünü düşürmeyi denediniz mi
Hayır valorant ve rdr2de böyle bir sorun yaşamıyordum eski sürümdede ancak en yeni sürüme güncelledikten sonra sistemi 1 kez kapatıp açana kadar sıkıntı yoktu dl2de de

Sabitleme ben açmadan çalışıyor sıkıntı orda zaten isteğimin dışında fps sabitleme ile ilgili tüm ayarlar kapalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır valorant ve rdr2de böyle bir sorun yaşamıyordum eski sürümdede ancak en yeni sürüme güncelledikten sonra sistemi 1 kez kapatıp açana kadar sıkıntı yoktu dl2de de
Hangi sürümdesin nvidia app ve nvidia driver sürümü olarak?

Nvidia app sürümü 11.05.420 gameready sürücüsü 581.80
Bende bu sürümdeyim sorun yok stabil gayet her şey, DDU ile sıfırdan kurulum yap sorun devam ederse NPI indir oradan daha detaylı ayar yapabiliyorsun, fps sabitlemeyi oradan yaparsın.

Bende bu sürümdeyim sorun yok stabil gayet her şey, DDU ile sıfırdan kurulum yap sorun devam ederse NPI indir oradan daha detaylı ayar yapabiliyorsun, fps sabitlemeyi oradan yaparsın.
Ddu yu çoktan yaptım sorun düzelmiyor.

Ddu yu çoktan yaptım sorun düzelmiyor.

NVİDİA Profile İnspector, denetim masasının kapsamlı versiyonu bunu kullan, arayüzü karışık gelebilir, Görsele bakarak yap kendim çektim, RDR2 seçiyorsun veya istediğin oyunu Frame Rate Limit V3 yazan kısımı 60 fps yaptım sende kaç sabitleyeceksen onu seç sağ üstten Apply de oldu bitti iyi oyunlar.

1763499880104.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,606
Üyeler
184,811
Son üye
Batu.. 11
Geri