NVİDİA İSRAİLDE TESİS KURACAK(BOYKOT)

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
194
Bende RTX 5080 kullanıyorum ama bu saatten sonra NVİDİA BOYKOT birdaha hiçbir kartını almam İsrail'e tesis kurup İsrail üzerinden paranı bölüşüp işletmek nedir.

AMDciydik biz zaten

Bende RTX 5080 kullanıyorum ama bu saatten sonra NVİDİA BOYKOT birdaha hiçbir kartını almam İsrail'e tesis kurup İsrail üzerinden paranı bölüşüp işletmek nedir.

5080'i satmanı öneririm boykot yapıcaksan :)

AMDciyiz arkadaş ! şaka maka şirketlerin hepsinin tek derdi para yani AMD de bunu yapar imkanı olsa.

Tüm bilgisayar bileşenlerinde onların sözü geçiyor zaten, Samsungun da orada tesisi var mesela. AMD intel Nvidia Apple vs hepsinin ciddi bağı var bu bilinen bir şey.

Boykot etmek isteyen varsa taş devrine dönmesi lazım maalesef, en iyi boykot çok lazım olmadıkça sürekli bilgisayar geliştirmesi yapmak yeni telefon almak gibi şeylerden uzak durmak olur 10 gideceğine 5 gider böylece. Sizin bütçeniz için de faydalı hem :)

Son düzenleme:

böyle firmaların mal mal hareketler yapması ne kadar saçma

Kartın üzerine Coca Cola döküp el bombası fırlattım an itibariyle. Yedekte duran RX 7600 XT ile yola devam...

Kartın üzerine Coca Cola döküp el bombası fırlattım an itibariyle. Yedekte duran RX 7600 XT ile yola devam...
Git markette ne kadar Nvidia kart varsa al sonra bunlar boykot diye bağırarak yak sokağın ortasında, bence Nvidia global olarak batar bu hareketten sonra (!)

Git markette ne kadar Nvidia kart varsa al sonra bunlar boykot diye bağırarak yak sokağın ortasında, bence Nvidia global olarak batar bu hareketten sonra (!)

Hisselerimi de hibe ettim şimdi onlar düşünsün ! (NVIDIA hisseleri katlanarak artar)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,901
Üyeler
186,689
Son üye
zionp
Geri