burakistaken
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 588
İnternette borderlands 4 ü verdiğini gördüm ama bunun gibi başka oyunlar var mı? Kart satın alanlara oyun hediyesi gibi durumlar vardı zamanında.
Varda oyunlar değişiyor sürekli. Şuan resident evil veriyorlar sanırım. Ayrıca kartı kampanyadan önce aldıysan geçerli olmuyor.İnternette borderlands 4 ü verdiğini gördüm ama bunun gibi başka oyunlar var mı? Kart satın alanlara oyun hediyesi gibi durumlar vardı zamanında.
Kartı yeni aldımVarda oyunlar değişiyor sürekli. Şuan resident evil veriyorlar sanırım. Ayrıca kartı kampanyadan önce aldıysan geçerli olmuyor.
aldığın satıcıya faturanla beraber mail at oyun kodunu verirler.Kartı yeni aldım
vatandan almıştımaldığın satıcıya faturanla beraber mail at oyun kodunu verirler.
Faturanla beraber vatana mail at, kampanyaya dahil oldularsa kodunu verirler zaten.vatandan almıştım
hocam konu dışı biraz ama, amd den nvidiaya geçerken ne yapmak gerekiyor? ddu ile driver kaldırmak dışında yapılması gereken başka bir şey var mı? işlemci amd mesela adrenalini silmesem de olur mu?Faturanla beraber vatana mail at, kampanyaya dahil oldularsa kodunu verirler zaten.
driver temizle yeterhocam konu dışı biraz ama, amd den nvidiaya geçerken ne yapmak gerekiyor? ddu ile driver kaldırmak dışında yapılması gereken başka bir şey var mı? işlemci amd mesela adrenalini silmesem de olur mu?