aralarında cok bi fark yok 15-20 fps ama fiyat farkı cok fazla ona ne diyecenHocam yazdığın kartlar birbirine denk değil . 4070ti ın karşılığı 7900 dur. Böyle fiyat karşılaştırması olmaz
Arkadaşlar saf kas gücü o seviyeye çıkan bir adam için bir şey ifade etmiyor.En ucuz anlamında ikisini paylaşmıştım. 7900 ün rakibi 4080 dir hocam
Hocam arkadaş zaten oynadığı oyunları paylaşmış. "Metin2 - Silkroad - Cs - Skill Special Force2 falan oynuyorum." Sizce 4070 ti gerek varmı?Arkadaşlar saf kas gücü o seviyeye çıkan bir adam için bir şey ifade etmiyor.
Adam Ray Tracing istiyor, Ray reconstruction istiyor, Nvidia cuda istiyor, Broadcast istiyor. Premiumluk istiyor yani.
Sallıyorum bir video kaydı alacak adam NVİDİA CUDA yok diye kartında sıkıntı yaşamamak istiyor.
7700XT ve altı için önerin AMD gitsin.
Ama highend'e çıkan bir adama önermeyin AMD.
Bırakın saf kas olarak daha az FPS alsın.
Ama FSR 3 teki gibi görüntü kaybı olmadan yüksek fps alsın, Ray Tracing açabilsin vs. Birazda bunu düşünün.
Dostum kendi paylaştığın videoda RX 7700 XT ort fps de 4070 le hemen hemen aynı, 4070 ti ekran kartına kafa tutuyor aralarında 15-20 fps var, sen kalkmış 16gb 4080 ile kıyaslıyorsun, umarım şaka yapıyorsundur
Hocam bu oyunlar için 4000 serisi çok gereksiz fakat, aaa oyunda oynarım dersen 4070 super fazlasıyla işini görür. Almışken vram kısmında 16gb olsun 2-3 yıl sonra değişmekle uğraşmayayım dersende 4070 ti super e de bakabilirsin.Dostlar;
AMD RYZEN 7 7800X3D
MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI
MSI 850W PSU
bu bileşenlere göre ekran kartını 2k monitörüm ile 4070 super ti önerdiler.
Neden AMD Raedon bir ekran kartı almayayım diye sordum kendime. Sizce ne yapmam gerekiyor?
Metin2 - Silkroad - Cs - Skill Special Force2 falan oynuyorum.
Amd yüksek seviyede alınabilecek bir risk değil.Hocam arkadaş zaten oynadığı oyunları paylaşmış. "Metin2 - Silkroad - Cs - Skill Special Force2 falan oynuyorum." Sizce 4070 ti gerek varmı?
O zaman son driveri kaldırıp eski driveri yükler 500 fps ile devam edersinAMD'de CS'den atıyorum 500 FPS alırsın. Sonra bir ekran kartı güncellemesi yaparlar FPS 200'e düşer. Sonra forumlarda neden benim FPS bu kadar düştü diye başlık açmaya kalkarsın. O yüzden Nvida daima daha iyi.
Reis AMD kartlarda yazılım hataları çok sakın alma direk nvidia AMD kullancıysımPeki neden reis? Sadece rtx ve dlss3 için mi?
Hangi oyunda sorun yaratacağını merak ettim doğrusu. 12 yıl önceki ekran kartıyla BF5 te (low ayarlarda) bile akıcı bir şekilde oynuyorum. kasma donma oyundan atma filan yaşamadım hiç. BF4,BF1,COH,COH2 gibi oyunlarıda high ayarlarda akıcı bir şekilde oynadım yıllarcaAmd yüksek seviyede alınabilecek bir risk değil.
Yinede 4070ti alsın daha iyidir.
4070ti dediğimiz kartta performans olarak sorun çıkarabilecek bir kart değil.
CS, Metin2 zaten rahat rahat oynatır.
Ama canı başka bir oyun çektiğinde AMD sorun yaratabilir yinede.
Hayır en ucuz 4070 ti fiyatına RX 7900 GRE var 21k hatta7800 xt al bak keyfine
Kankam sen bir oyunda, mesela Hogwarts LegacyHangi oyunda sorun yaratacağını merak ettim doğrusu. 12 yıl önceki ekran kartıyla BF5 te (low ayarlarda) bile akıcı bir şekilde oynuyorum. kasma donma oyundan atma filan yaşamadım hiç. BF4,BF1,COH,COH2 gibi oyunlarıda high ayarlarda akıcı bir şekilde oynadım yıllarca