Neler Yeni

NVIDIA mi vs AMD mi?

pasii

80+
Arkadaşlar bilgisayar almak istiyorum ama bir anda dolar fırlayınca sistemler de fırlamaya başladı. Hemen bir bilgisayar almak istiyorum. YouTuber'lar ara sıra sistem çıkarıyor ve bazen AMD ekran kartı kullanıyorlar. Ben içerik ürettiğim için çok sıcak bakmıyorum AMD'ye. Sizce bir içerik üreticisi olarak alınır mı? (RTX 3060'lı sistem almak istiyorum)

etnetalw

80+ Bronze
Arkadaşlar bilgisayar almak istiyorum ama bir anda dolar fırlayınca sistemler de fırlamaya başladı. Hemen bir bilgisayar almak istiyorum. YouTuber'lar ara sıra sistem çıkarıyor ve bazen AMD ekran kartı kullanıyorlar. Ben içerik ürettiğim için çok sıcak bakmıyorum AMD'ye. Sizce bir içerik üreticisi olarak alınır mı? (RTX 3060'lı sistem almak istiyorum)
Nvıdıa

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Yayın, YouTube, YouTube için oyun kaydı vs. işler için nvdia alınmalı

suat_tvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
kerem-aksoy

121709

80+ Silver
Bütçeye göre değişir.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Orkun
Nvidia dan şaşma.
AMD de driver sorunları mı dersin, watmann sorunları mı dersin hala çözemiyorlar. Çözsünler direk bende AMD ye geçiş yaparım ama hala en yeni kartlarında bile mevcut.

Nvidia ekran kartı piyasasının İphone'u gibi. Düşük sistem özellikleri ve kaliteli driverları ile AMD ile kafa kafaya neredeyse.

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Yusuf İslam
vram az ama genede NVİDA

Top Bottom