Aynı laptop bende de var bulabildiniz mi hocamben de nisan ayında alacağım inşallah bıktım laptoplardan artık bi de sistemimiz olsun şöyle 3060 ekran kartlı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monster Abra A5 v16.6
Aynı laptop bende de var bulabildiniz mi hocamben de nisan ayında alacağım inşallah bıktım laptoplardan artık bi de sistemimiz olsun şöyle 3060 ekran kartlı
Monster Abra A5 v16.6
Exprience yüklü değil ordan açanlarınkide gözükmüyormuş zatendeneysel güncellemeleri açtınız mı ?
yok hocam bulamadım umarım güncelleme gelir bununla ilgiliAynı laptop bende de var bulabildiniz mi hocam
aynısı dedim içimden hocam gerçekten saçma umarım ileride bize de gelir ne anlamı var 3060 a o özelliği koymanın kart zaten çok yüksek fps alıyorBen de aynı sorunu yaşıyorum.. gt940m ekran kartı var laptopta hiçbir şekilde ölçeklendirme vs. falan yok aynı sizinki gibi. Gına geldik yemin ederim bu laptoptan.. Ya zaten en çok ihtiyacı bizi düşük fps alan biziz sen gidip rtx 3060a bu özelliği koysan ne olacak aga
Ben sormustum mux switch sadece tulpar ve ustu var hocam. Maalesef. Belki ekstra monitor baglarsan olur. Bu arada laptoptan memnunmusun?olmadı be usta...
evet performansı çok güzel fakat bazı eksikleri var tabi o yüzden nisanda yükseltme yapacağım inşallahBen sormustum mux switch sadece tulpar ve ustu var hocam. Maalesef. Belki ekstra monitor baglarsan olur. Bu arada laptoptan memnunmusun?
daha laptoplara gelmedi gelince yapmayı deneyindostlarım abdullah abi denetim masasından görüntü ölçeklendirme kısmını açtı ayarları ordan yaptı. iyi dedim tamam ben de açayım yapayım dedim fakat öyle bi kısım yok. NIS teknolojisi mobil ekran kartlarında çalışmıyor mu ?
gtx1650Tİ
Yok hocam malesef kibiliyorsanız anlatın hocam
nasıl yapılıyor bana da yardımcı olabilir misiniz laptop modelim Asus Rog G513ıh-hn002Eğer laptopta MUX switch var ise dGPU' ya geçerek NIS' i açabilirsiniz sanırım. Laptop modelini söyleyene yardımcı olmaya çalışırım
harici monitörüm var ama yapamadım yardım eder misin?Sanıyorumki harici monitör takmak lazım leptopa aksi takdirde kendi ekranıyla kullanımda olmuyor (ben yapamadım).
yapamadım demiş görmedimharici monitörüm var ama yapamadım yardım eder misin?
Bende de harici monitör var ve ne denediysem yapamadım cidden can sıkıcı bir durum.harici monitörüm var ama yapamadım yardım eder misin?
yapamadım demiş görmedim