Erda Yıldırım
80+ Gold
Çok zor değil , denetim masasına girip bakıcaksın.Benim ekran kartı 850m kullanabilir miyim acaba
Çok zor değil , denetim masasına girip bakıcaksın.Benim ekran kartı 850m kullanabilir miyim acaba
Baktım bulamadımÇok zor değil , denetim masasına girip bakıcaksın.
Güncel driver linki atsana bide öyle bakayımBaktım bulamadım
vallahi ya elime para geçer geçmez sistem alacağımBen de aradım ama bulamadım. Sanırsam mobil gpularda yok. Bu laptop kullanıcılarının derdi de bir bitmiyor.
tüm nvida kartlarında oluyor sanırımBenim ekran kartı 850m kullanabilir miyim acaba
ben başladım vallaha toplamaya gına geldi artık bu eski pclerdenvallahi ya elime para geçer geçmez sistem alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
tüm nvida kartlarında oluyor sanırım
ben de nisan ayında alacağım inşallah bıktım laptoplardan artık bi de sistemimiz olsun şöyle 3060 ekran kartlıben başladım vallaha toplamaya gına geldi artık bu eski pclerden
Monster Abra A5 v16.6Eğer laptopta MUX switch var ise dGPU' ya geçerek NIS' i açabilirsiniz sanırım. Laptop modelini söyleyene yardımcı olmaya çalışırım
BIOS' a girip foto atar mısın?ben de nisan ayında alacağım inşallah bıktım laptoplardan artık bi de sistemimiz olsun şöyle 3060 ekran kartlı
Monster Abra A5 v16.6
Şöyle ki, kasalarda monitör kablosu direk GPU ya bağlanıyor. Laptopta böyle olmadığını kastetmek istemiştim.bilmediğim için soruyorum işlemci ekrana bağlı olmazsa laptop nasıl çalışacak pek anlamadım
Teşekkürler hocamŞöyle ki, kasalarda monitör kablosu direk GPU ya bağlanıyor. Laptopta böyle olmadığını kastetmek istemiştim.
BIOS' a girip foto atar mısın?
NIS açamazsın sanırım...Teşekkürler hocam
olmadı be usta...NIS açamazsın sanırım...