agaya belesVideoyu izlemesi bedava şükür![]()
ona bakarsan rtx 3090 öyle sayilirTitan oyun için üretilmiş bi kart değil diye biliyorum.
yanlışda olabilirTitan oyun için üretilmiş bi kart değil diye biliyorum.
3000 serisi gayet oyun için çıkarıldı. Gücüne değil ne için üretildiğine bakagaya beles
Post automatically merged:
ona bakarsan rtx 3090 öyle sayilir
3090 oyun için çıkmış bir kart. Blender vs dışında çoğu iş uygulamalarında Titan ezip geçiyor. Aradaki fark FPS farkları kadar az da değil.ona bakarsan rtx 3090 öyle sayilir
haha o nedenle nvidia CEO GAMING CARD rtx 3080 söyledi ve rtx 3090 baska olaya diye.yanlışda olabilir
3000 serisi gayet oyun için çıkarıldı. Gücüne değil ne için üretildiğine bak
doğrudurhaha o nedenle nvidia CEO GAMING CARD rtx 3080 söyledi ve rtx 3090 baska olaya diye.
ama ikiside yinede oyun icin uygun .
yanlışda olabilir
3000 serisi gayet oyun için çıkarıldı. Gücüne değil ne için üretildiğine bak
Kanka şimdi oyun oynayacaksam sadece 3090 almam. Hem oyun hem agır render yapacaksam 3090 alırım3090 oyun için çıkmış bir kart. Blender vs dışında çoğu iş uygulamalarında Titan ezip geçiyor. Aradaki fark FPS farkları kadar az da değil.
Hayır. Hala oyle, sadece oyun olarak bakma.Burada
Ucuz etin yahnisi yavan olur sözünün ters düştüğünü anlıyoruz
cikmaz reis. veya zan etmiyorum. rtx 3090 en yüksek kartBurada
Ucuz etin yahnisi yavan olur sözünün ters düştüğünü anlıyoruz
3090 ti çıkarmı acaba?
o yüzden rtx 3090 sectim zaten. umarim yarin yola cikar@RTX3070 nesi komik kanka? Oyun oynayacaksan Titan almazsın. İş odaklı kullanacaksan alırsın. Sadece oyun için 3080 alırsın %10 farkı da o.c. ile kapatırsın. İksini bir yapacaksan da 3090 alırsın.
Hayır. Hala oyle, sadece oyun olarak bakma.