Nvidia rtx mi gtx mi

Genelde hatta sadece denebilir sürekli AMD konuları açılıyor NVIDIA driver ve sorunsuzluk vs konusunda net bir şekilde çok daha iyi. D: hiç forumda AMD gibi şu şu sorundan kartı kırmak istiyordum diyeni görmedim aslında en fazla sorun yaşayanı @TheFreaky görüyor sanırım. :D
Alıntıyı görüntüle
en güncel driver bu ama tek merak ettiğim AMD neden 9900K kullanıyor neden 10900K değil de 9900K????? :D
ya olabilir bak amd biraz sorun yaşıyor kabul ediyorum ama f/p ekran kartları üretiyor ucuzlar performanslılar ayrıca işlemcide üretiyor iki işi bir arada yapmak çok zor gerçekten tolerans gösterilebilir nvıdıa işlemci üretse bu kadar sorunsuz olamazdı

amd hem işlemci hem ekran kartı üretiyor tolerans verilmeli nvıdıa işlemci üretseydi ekran kartlarını bu kadar iyi yapamazdı
Her marka farklı şey üretebiliyor aslında mesela intelin TSMC gibi bir destekçisi yok çipleri kendisi üretip geliştiriyor ve SSD ve wifi falan filan da üretiyor çoğu şey üretiyor ama işlemci konusunda sadece litografi sıkıntısı(ekran kartı üretimine de başladı denebilir özellikle Xe) var NVIDIA desen en en en iyi kartları o üretiyor üstelik neredeyse hiç sorun çıkarmıyor denebilir ama en büyüğü quatro gibi kartlar ve 2080 Ti/titan RTX seviyesinde AMD'nin yıllar boyu üretemeyeceği, gücünün zar zor ulaşacağı da denebilir kartlar üretmesinin yanında teknoloji konusunda çalışmaları da var ve otomotiv sektöründe de var diye biliyorum kısaca hem ekran kartı üretimide çok iyi hem driver işini kaale alıyor hem de teknoloji konusunu sürekli geliştirmeye devam ediyor ki AMD sanırsam ancak patentini alıyor bunların.
AMD driverleri konusunda sadece teknoloji olarak geride kalmayıp hem de driverlerinin sorunlu olması da var ama eski karltarın bile hayla sorununu çözmüş değil çook eski kartlar bile çözülemeyen sorunları olabiliyor örneğin R9 390X vs ve RX 500 serisi, RX 5000 kadar olmasa yine sorun çıkarabiliyor.

amd hem işlemci hem ekran kartı üretiyor tolerans verilmeli nvıdıa işlemci üretseydi ekran kartlarını bu kadar iyi yapamazdı
kardeşim amd şirketine karşı bir sıkıntım yok. işlemcim amd r5 3600 ve memnunum. sadece ekran kartlarında sorun çıkabiliyor bunu dile getirdim. sorunsuz yapabilirler bence bunu. veya yapamıyorlarsa sorunsuz bir şekilde insanları mağdur etmemeleri lazım. işlemci üretiyor diye ekran kartı donabilir tolerans gösterebiliriz diye bir şey kesinlikle diyemeyiz

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Amd ekran kartları sorunlu geldiği günden belli. yazılımla boğşuyor biri rx 5700 xt almış adam bıkmış gelipde amd ekran kartlarını boş boş korumayın. @EZ4USKY Rx 5700 xt vardı iade edip rtx 2070 super aldı.

Ekran Alıntısı.PNG

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Geri