ben mi girdim siz yazdınız ilk?konu nereye gitti. haram ne alaka ? boş boş konuşma artık. idda giren sensin
Tamamda Allah aşkına neden fanboyluk yapıyorsun? her şey ortada her türlü yazılım anlamında,performans anlamında daha iyi AMD zar zor RTX2070 e rakip çıkardı.ben mi girdim siz yazdınız ilk?
Amin.Tanrı yanında olsun AMD.
Aynen öyleTamamda Allah aşkına neden fanboyluk yapıyorsun? her şey ortada her türlü yazılım anlamında,performans anlamında daha iyi AMD zar zor RTX2070 e rakip çıkardı.
2070 supere rakip 5700xtTamamda Allah aşkına neden fanboyluk yapıyorsun? her şey ortada her türlü yazılım anlamında,performans anlamında daha iyi AMD zar zor RTX2070 e rakip çıkardı.
Aferim sana ama fanboyluk iyi bir şey degil.2070 supere rakip 5700xt
haklısınız şuan NVIDIA daha iyi görünüyor ama NVIDIA'nın bir planı varsa AMDNİN'de bir planı var
2070 supere rakip 5700xtTamamda Allah aşkına neden fanboyluk yapıyorsun? her şey ortada her türlü yazılım anlamında,performans anlamında daha iyi AMD zar zor RTX2070 e rakip çıkardı.
Ula. Sen nasıl fanboysun çırpınıyorsun RTX 2070 e rakip çıkardılar 2070s değil zar zor 2070 oldu rakibi kafandan uydurma2070 supere rakip 5700xt
haklısınız şuan NVIDIA daha iyi görünüyor ama NVIDIA'nın bir planı varsa AMDNİN'de bir planı var
2070Super 5700XT i tokatlıyor hemde kızarana kadar.2070 supere rakip 5700xt
AMD nin ilk planı driverlar olsun. Fanboycuksun2070 supere rakip 5700xt
Arkadaş galiba hiç driver sorunu yaşamadıgı için milletde yaşamıyor zannediyor, 5700XT millete azmı çektirdi?AMD nin ilk planı driverlar olsun. Fanboycuksun
Aynen öyleAMD nin ilk planı driverlar olsun. Fanboycuksun
Kartı ilk alan kişiler bu kart yüzünden küfür ettiler iade ettiler 2060s aldılar ya da 2070Arkadaş galiba hiç driver sorunu yaşamadıgı için milletde yaşamıyor zannediyor, 5700XT millete azmı çektirdi?