Çoğu oyun desteklemiyor ve iki 1650s alınca 2x 1650s performansı almıyorsun.şimdi gtx 1650 super alıp sonrasında 1 tane daha almayı düşünüyorum tüketim değeri zaten az
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
neden olmaz
Normalde 2 ekran kartıyla 2 katı performans almayı beklersin ama anca 30 fps fazla alıyorsun o da bazı oyunlarda Ayrıca coğu oyun desteklemiyor SLI/Crossfire oyunlar açılırken siyah ekran falan kalabilirşimdi gtx 1650 super alıp sonrasında 1 tane daha almayı düşünüyorum tüketim değeri zaten az
neden olmaz
O ekran kartlarının sli desteği yok diye biliyorum. Ve ayrıca sli ya da crossfire yapmak saçmalık, sli ve crossfire destekleyen oyunun sayısı çok azdır.şimdi gtx 1650 super alıp sonrasında 1 tane daha almayı düşünüyorum tüketim değeri zaten az
neden olmaz
1650s daha mantıklı. Driver problemi yaşamazsın en azından.teşekkürler bunu bilmiyordum peki sence gtx 1650 super alınır mı yoksa rx 5500xt 4gb mi
GTX 1650S seni 4 yıl daha götürür ve radeon ekran kartlarını tavsiye etmem kimseye.teşekkürler bunu bilmiyordum peki sence gtx 1650 super alınır mı yoksa rx 5500xt 4gb mi
b550 ye bütçem yetmiyor2x ekran kartı almak yerine 1x alıp onu da iyi alabilirsin aga. Anakarttan kısma ilerde gerekli oluyor. Belki işlemci güçsüz kalıcak ilerde ve yenisine geçmek isteyince anakart desteklemeyecek. iyi bir B550 Ve düzgün 1 TANE ekran kartı al. Sonra pişman olursun.
Ekran kartı ve anakart için bütçen ne?b550 ye bütçem yetmiyor