Yardım NVİDİA SLİ ANAKART ÖNERİSİ

Aali

80+
Reaksiyon skoru
55
1. Sorum crossfire olan anakarta Nvidia çift ekran kartı destekler mi? 2. sorum en ucuz amd çift ekran kartı slotlu anakart önerisi

Sli ve crossfire öldü yani pek önermem.

şimdi gtx 1650 super alıp sonrasında 1 tane daha almayı düşünüyorum tüketim değeri zaten az
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sli ve crossfire öldü yani pek önermem.
neden olmaz

şimdi gtx 1650 super alıp sonrasında 1 tane daha almayı düşünüyorum tüketim değeri zaten az

neden olmaz
Normalde 2 ekran kartıyla 2 katı performans almayı beklersin ama anca 30 fps fazla alıyorsun o da bazı oyunlarda Ayrıca coğu oyun desteklemiyor SLI/Crossfire oyunlar açılırken siyah ekran falan kalabilir

neden olmaz
O ekran kartlarının sli desteği yok diye biliyorum. Ve ayrıca sli ya da crossfire yapmak saçmalık, sli ve crossfire destekleyen oyunun sayısı çok azdır.

2x ekran kartı almak yerine 1x alıp onu da iyi alabilirsin aga. Anakarttan kısma ilerde gerekli oluyor. Belki işlemci güçsüz kalıcak ilerde ve yenisine geçmek isteyince anakart desteklemeyecek. iyi bir B550 Ve düzgün 1 TANE ekran kartı al. Sonra pişman olursun.

teşekkürler bunu bilmiyordum peki sence gtx 1650 super alınır mı yoksa rx 5500xt 4gb mi
GTX 1650S seni 4 yıl daha götürür ve radeon ekran kartlarını tavsiye etmem kimseye.

2x ekran kartı almak yerine 1x alıp onu da iyi alabilirsin aga. Anakarttan kısma ilerde gerekli oluyor. Belki işlemci güçsüz kalıcak ilerde ve yenisine geçmek isteyince anakart desteklemeyecek. iyi bir B550 Ve düzgün 1 TANE ekran kartı al. Sonra pişman olursun.
b550 ye bütçem yetmiyor

Geri