Radeon seviyorum çünkü Nvidia ne kadar pahalı olsa da AMD'de çok güzel f/p ürünler yapıyor.Hangisini seviyorsunuz sebepleriyle anlatin
Muhabbet olsun ben nvidia gelecekte rtx cok buyuk oneme sahip olacak çünkü
EvetNvidia sevmek istiyorum fakat 2000 serisi kartların fiyatları bi tık daha inmeli.Ama genel olarak yine de nvidia.
Nvidia sevmek isteyen ama elimde olan parayla nvidaya göre amd daha iyi olduğu için( her kartta değil tabii ki) amd alabilicek biriyim.Hangisini seviyorsunuz sebepleriyle anlatin
Muhabbet olsun ben nvidia gelecekte rtx cok buyuk oneme sahip olacak çünkü
Aynı benNvidia sevmek isteyen ama elimde olan parayla nvidaya göre amd daha iyi olduğu için( her kartta değil tabii ki) amd alabilicek biriyim.
Ge Force NOW Nvidia'ya ait fakat AMD kartlar da kullanabiliyor o teknolojiyiBen senelerden beri Nvidia kullandim.
Fakat bi ara AMD veya ATI gecmek istiyordum, sonra vazgectim.
NVIDIA ilk TNT 2 basladim, 32mb VRAM)))) 2001 senesinde.
ondan sonra hep nvidia sectim ve aldim.
nvidia:
driver stabil ve cok iyi.
yeni Technology hevesi var ve yenilik sunuyor
oyunlar hep cogunluklan nvidia yazilim.
geforce now var
geforce experience var. optimized otomatik ediyor
Raytracing sunuyor ve tüm sirketlerde destek veriyor artik.
Rayctracing dlss 2.0 sayesinde baya önde ve perfonmance yükseldi.
dostum istiyen kullansinGe Force NOW Nvidia'ya ait fakat AMD kartlar da kullanabiliyor o teknolojiyi![]()
ama sonuçta nvıdıanın yapmış olduğu bir şey ve o pp'yi nereden buldun?Ge Force NOW Nvidia'ya ait fakat AMD kartlar da kullanabiliyor o teknolojiyi![]()
PP'yi ben bulmadım başkasından dızladımama sonuçta nvıdıanın yapmış olduğu bir şey ve o pp'yi nereden buldun?