Neler Yeni

🔥İndirim NZXT 750Watt 80+ Bronze Power Supply 1999 TL 🔥

wenaut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bilal Demirci
nzxt mi alsam bu high powerı mı karar veremedim, fiyat çok problem değil fakat fazla fazla ödemek de istemiyorum, kararsız kaldım gerçekten, sistemim 7600x 7900 gre

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Hakan Arman
Bu seriyi gold sersiyle karşılaştırmayın. NZXT Gold serisi seasonic firmasına yaptırılan a tier bir güç kaynağı bronze serisi ise CWT üretimi düşük orta kalite bir güç kaynağıdır Aralarındaki fark çok büyük sadece dış görünüş aynı. Fanları biraz sesli çalışır çünkü kendisi otomatik ayarlamaz sürekli sabit maximum hızda çalışan düşük kaliteli bir fana sahip. msi mag deepcol pk serisi gibi aynı cwt üretimi markaların fanları biraz daha kaliteli ve daha sessiz.

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
lappelduvide
Bu seriyi gold sersiyle karşılaştırmayın. NZXT Gold serisi seasonic firmasına yaptırılan a tier bir güç kaynağı bronze serisi ise CWT üretimi düşük orta kalite bir güç kaynağıdır Aralarındaki fark çok büyük sadece dış görünüş aynı. Fanları biraz sesli çalışır çünkü kendisi otomatik ayarlamaz sürekli sabit maximum hızda çalışan düşük kaliteli bir fana sahip. msi mag deepcol pk serisi gibi aynı cwt üretimi markaların fanları biraz daha kaliteli ve daha sessiz.

ve konudaki nzxt arasından hangisi alınır sessiz bir fan istiyorum hiç bilgim yok yardımcı olur musun

Aykut D.

80+ Gold
O hataya bende düştüm 😅.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Hakan Arman
Bazen bu alışveriş sitrelerinin altındaki yok msi kalitesi yok corsair kalitesi diye yorumlara sinir oluyorum. Çoğu marka kendisi güç kaynağı üretmez genellikle oem olarak cwt veya seasonic firmasına yaptırırlar.

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
lappelduvide
Bazen bu alışveriş sitrelerinin altındaki yok msi kalitesi yok corsair kalitesi diye yorumlara sinir oluyorum. Çoğu marka kendisi güç kaynağı üretmez genellikle oem olarak cwt veya seasonic firmasına yaptırırlar.
hocam yukarıda bi soru sordum cevap verebilir misin rica etsem bilgili bi abiye benziyorsun faydalanalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Hakan Arman
hocam yukarıda bi soru sordum cevap verebilir misin rica etsem bilgili bi abiye benziyorsun faydalanalım
imkanınız varsa modüler bir güç kaynağı öneririm. Üstlekiler hemen hemen birbirinin aynı deepcool PQ serisi güzel güç kaynağı zamanında çok uygun fiyata satıldı ara ara indirme giriyor takip edebilirsiniz gene uygun fiyatlı takip edebileckelerden adata xpg Core Reactor – Cybercore ürünleri var.

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
lappelduvide
imkanınız varsa modüler bir güç kaynağı öneririm. Üstlekiler hemen hemen birbirinin aynı deepcool PQ serisi güzel güç kaynağı zamanında çok uygun fiyata satıldı ara ara indirme giriyor takip edebilirsiniz gene uygun fiyatlı takip edebileckelerden adata xpg Core Reactor – Cybercore ürünleri var.
o kadar bütçem yok hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Hakan Arman

ve konudaki nzxt arasından hangisi alınır sessiz bir fan istiyorum hiç bilgim yok yardımcı olur

ve konudaki nzxt arasından hangisi alınır sessiz bir fan istiyorum hiç bilgim yok yardımcı olur musun
https://cultists.network/140/psu-tier-list/ bu listeden marka modelleri kontrol edebilirsin uygun fiyat için tier c olan listeden seçim yapman iyi olur daha aşağısına inme.

EnesReks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Enes
İlgilendiği Kategoriler
pc
Instagram
enesreks

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,861
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Evet Gold olan modellerle bunlar arasında kalite açısından uçurum var.

Top Bottom