Neler Yeni

NZXT CAM ISI DEĞERLERİYLE AFTERBURNER UYUŞMUYOR.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mustafa aslan
Arkadaşlar bir süredir sıvı soğutma ile ilgili sorun yaşadığımı düşünüyordum daha öncede sıcaklık değerleriyle ilgili forumda bir konu açmıştım ancak geçenlerde nzxt cam uygulamasından bakayım dedim birde değerlere afterburner değerleriyle uyuşmadığını farkettim asus armory crate programındada ikisinin arası bir değer çıkıyor .

Ekler

• nzxt.png
    nzxt.png
    3.3 MB · Hit: 86

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
Arkadaşlar bir süredir sıvı soğutma ile ilgili sorun yaşadığımı düşünüyordum daha öncede sıcaklık değerleriyle ilgili forumda bir konu açmıştım ancak geçenlerde nzxt cam uygulamasından bakayım dedim birde değerlere afterburner değerleriyle uyuşmadığını farkettim asus armory crate programındada ikisinin arası bir değer çıkıyor .
Afterburner doğru çıkıyor genellikle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Satılmış taha
İşlemcinin 3 tane sıcaklık değeri olur 1. Paket 2. Çekirdek 3. İşlemci bu şekilde msı afterburner paket sıcaklığı gösterir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aida64 ile bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mustafa aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu sıcaklıklar normal mi peki 360mm sıvı soğutma var sistemde ancak sadece nzxt cam daki sıcaklık max 72 gösteriyor afterburnerda 85 dereceleri görüyorum

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
751
İsim
Emre
Hocam bu sıcaklıklar normal mi peki 360mm sıvı soğutma var sistemde ancak sadece nzxt cam daki sıcaklık max 72 gösteriyor afterburnerda 85 dereceleri görüyorum
Hocam bende de aida64 ile. Baktığım da 75-80 derece afterburner ile baktığım da 87-90 derece

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mustafa aslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mustafa aslan
Arkadaşlar problemi çözdüm işlemci şimdi 65 dereceyi geçmiyor
Şu şekilde 3 tane fan conektörünü ayrı ayrı 1 tanesini işlemciye 2tanesinide nzxt nin kendi kontrolcüsüne bağladım önceden çoklayıcı ile hepsini anakarttaki cpu çıkışına bağlamıştım belkide yeterli besleyemedi fanları o nedenle oldu bilmiyorum ancak sorunum şuan için çözüldü.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
751
İsim
Emre
Arkadaşlar problemi çözdüm işlemci şimdi 65 dereceyi geçmiyor
Şu şekilde 3 tane fan conektörünü ayrı ayrı 1 tanesini işlemciye 2tanesinide nzxt nin kendi kontrolcüsüne bağladım önceden çoklayıcı ile hepsini anakarttaki cpu çıkışına bağlamıştım belkide yeterli besleyemedi fanları o nedenle oldu bilmiyorum ancak sorunum şuan için çözüldü.
Mantıklı hareket eve gidince bende deneyim. Benim sıvı soğutmanun fanları da 3ü sadece 1 tanesine takılı. Acaba fark eder mi diyeceğim de adamlar bunu onun için yaptılar sonuçta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mustafa aslan
Mantıklı hareket eve gidince bende deneyim. Benim sıvı soğutmanun fanları da 3ü sadece 1 tanesine takılı. Acaba fark eder mi diyeceğim de adamlar bunu onun için yaptılar sonuçta.
hocam kesinlikle denemelisin bence bende önceden 85 dereceleri görüyordum ani sıçramalar oluyordu şimdi sessiz modda bf2042 1080p'de 77 derecenin üstünü anlık görüyorum tekrar düşüyor 70 lere çok farketti ancak nzxt cam ile afterburner gene uyuşmuyor :D

Top Bottom