Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥NZXT Capsule Yayıncı Mikrofonu 2000₺!🔥(Tekrardan İndirimde)

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emre
Hocam yayın yapıyorsan denenir aslında NZXT zannetmiyorum dandik olduğunu.
Hocam yayın yapacagım ilk defa. Mic alacağım ama çok bir test edeni yok özellikle tr de. hyperx solo ve quadcast ile ve fifne ile arasında ne kadar fark vardır ? memnun kalınır mı ? quadcastin falan fiyatları zaten çok pahalı. Kasım indirimi beklenmeli mi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,957
İsim
.
Yayın yokta bir ara oyun vido çekiyordum belki başlarım diyorum
Profesyonel değilsin sonuçta bence gereksiz kaçar kulaklığın iyiyse boşver cloud 2-3 falan mükemmeler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yayın yapacagım ilk defa. Mic alacağım ama çok bir test edeni yok özellikle tr de. hyperx solo ve quadcast ile ve fifne ile arasında ne kadar fark vardır ? memnun kalınır mı ? quadcastin falan fiyatları zaten çok pahalı. Kasım indirimi beklenmeli mi

Quadcast 2700 e kadar düşüyor ama birdaha düşermi bilinmez.Bu kendini kanıtlamış bir mic NZXT nin de çok incelemesi yok ama yinede şahsen kötü olduğunu düşünmüyorum denemek lazım en kötü iade edersin.Yada risk alıp bekler Quadcast kovalarsın.

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emre
Profesyonel değilsin sonuçta bence gereksiz kaçar kulaklığın iyiyse boşver cloud 2-3 falan mükemmeler

Quadcast 2700 e kadar düşüyor ama birdaha düşermi bilinmez.Bu kendini kanıtlamış bir mic NZXT nin de çok incelemesi yok ama yinede şahsen kötü olduğunu düşünmüyorum denemek lazım en kötü iade edersin.Yada risk alıp bekler Quadcast kovalarsın.
O site iade konusunda sıkıntı yaratır diye düşünüyorum ama bilemedim kasımda belki bir daha düşebilir hocam bir ihtimal. Bilmiyorum kararsızım

ridvan k

80+ Bronze
Elimde Quadcast daha yeni amazondan almıştim ama sırf beyaz stup için aldım
Paylaşan için teşekkurler

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,957
İsim
.
O site iade konusunda sıkıntı yaratır diye düşünüyorum ama bilemedim kasımda belki bir daha düşebilir hocam bir ihtimal. Bilmiyorum kararsızım
Sana kalmış kral kasımda birçok şey indirime giriyor ama bu girermi bilemeyiz

SadeceSeyf

80+ Gold
quadcast alacağınıza şiddetle bunu tavsiye ederim. Quadcast giriş yeri kronik sorunlu sanırım bozuluyor sürekli

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emre
Elimde Quadcast daha yeni amazondan almıştim ama sırf beyaz stup için aldım
Paylaşan için teşekkurler
Ne kadara almıstınız hocam

quadcast alacağınıza şiddetle bunu tavsiye ederim. Quadcast giriş yeri kronik sorunlu sanırım bozuluyor sürekli
Hangisi daha iyi acaba hiç anlamıyorum. yaş oldu 28 tekrarda şu pc olayına sardım 10 sene sonra

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,207
İsim
Volkan

Hyperx c2 var bende birde quadcast almıştımda işi bırakmıştım ehliyetin parayı ödeyemedim iade etmiştim amazondan alıp 1300 tl fiyatı vardı

Oceanut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Serhat Gültekin
NZXT Capsule Yayıncı Mikrofonu mu? Yoksa Fifine AM8 Stüdyo Mikrofonu mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Onur Yücel
Valla quadcast indirime girer mi diye kolluyorum etrafı , buna da iyi demişsiniz de acayip tel maşa duruyor ya bu. Bi de quadcasti yıllarca kullanan yayıncılar var ve ses kalitelerini beğeniyorum hepsinin. Güvenemedim pek içime sinmedi ne diyorsunuz

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,712
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Alıntıyı görüntüle

Çok iyi fiyat. Ses kalitesi Quadcast'ten biraz daha iyi ve bit rate/sample rate'i de daha yüksek, JBL Quantum Stream'e çok yakın ses veriyor ve bu fiyat bandında ses kalitesi mükemmel. Hem siyah hem de beyaz rengi indirime girmiş. 2. el düşünmüyorsanız kesinlikle alınır.
Kasım indirimleri bekleyecektim ama ben de alacağım galiba.

Alıntıyı görüntüle
İsikli misikli degil begenmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,479
Üyeler
161,460
Son üye
Krenbaba1
Top Bottom