Neler Yeni

🔥İndirim 🔥NZXT Capsule Yayıncı Mikrofonu 2180₺!🔥(Tekrardan İndirimde x2)

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Lloyd
Bir süredir forumda aktif olamadım, pek fırsatım olmuyor bu aralar. Alan herkese hayırlı olsun dostlar. Umarım memnun kalırsınız üründen.

Bu arada hocam @Lloydˢᵗᵉʳ Quadcast 2 ile bir fark var mı aralarında Cardiod modundan başka
Ses kalitesi olarak yakın sayılırlar, NZXT bir tık önde bana kalırsa. Tercihe bağlı biraz da. Quadcast 1 ile 2 arasında ufak bir fark var pratikte zaten. Ses çözünürlüğü olarak Capsule ile Quadcast 2 aynı. Quadcast 2'nin yazılım desteği var; tasarım, ışıklandırmadan vesaire bahsetmiyorum zaten. Tabii Quadcast 2'nin fiyatı çok fazla o ayrı konu.

İhtiyaç varsa değer.
@Lloydˢᵗᵉʳ hocam sizin önerinizle Maono pd200x aldım bugün yarın gelir. Astarı yüzünden pahalıya gelecek üstüne bir de kol aldım 300-400 liraya bir de usb portu yok cihazımda dolayısıyla onu bağlamak için ya XLR to TYPE C ya da USB HUB alacağım o da yaklaşık 700 lira :D mikrofonun yarı parasına bir de kullanmak için vereceğim anlayacağınız :D Sizce nasıl yapmalıyım xlr dan type c dönüştürücü alsam xlr tarafını mikrofona , type c tarafını bilgisayara taksam seste çok bozulma yaşar mıyım ? Diğer seçenek de usb 3.2 port hub almak. Onu da yüksek veri aktarım hızından dolayı 3.2 almak istiyorum.
Hayırlı olsun hocam öncelikle :) Çözmüşsünüz zaten de belirteyim yine de, ses kartı/mikser olmadan XLR arayüzünden düzgün ses alamazdınız muhtemelen. USB çoklayıcı daha mantıklı olurdu zaten.
Gerek kalmadı kral bu arada içindeki kabloda type c / a dönüştürücü varmış on numara teşekkürler önerin için cansın
Ne demek hocam, eyvallah sağolun ))

@Lloydˢᵗᵉʳ Hocam ben ürünü aldım ama sesimin kalitesini nasıl test edeceğimi bilmiyorum herhangi bir uygulaması vs yok mu? Ve üzerindeki döndürmeli şeyler ne işe yarıyor çözemedim kendi sesimi duyamadığım için yardımcı olur musunuz
Mikrofon üzerindeki jak girişine kulaklık bağlayarak gecikmesiz olarak test edebilirsiniz sesi. Üstteki tekerlek mikrofonun kazanç ayarı, alttaki de kulaklık taktığınızda duyacağınız sesin seviyesinin ayarıdır.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Sinan

Asikral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet yazıcı
Çok fazla arkaplan sesi alıyor yazılımındada ayar yok. Klavye sesi nefes sesi bile gidiyor aldığımdan beri kullanmıyorum kulaklığın mikrofonu çok daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Adolf Hitler
:D malum sitenin engelli olduğunu sonradan öğrendim, link kısaltmaya da izin veriliyor mu bilemedim ilk başta. Ayrıca şimdi gelip biri komisyonlu link attığımı falan düşünebilir dedim :dD Kısalttım şimdi linkleri.
Hocam sinerci olayından sonra forumda engelli siteler arasına mı girdi?

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emre
Çok fazla arkaplan sesi alıyor yazılımındada ayar yok. Klavye sesi nefes sesi bile gidiyor aldığımdan beri kullanmıyorum kulaklığın mikrofonu çok daha iyi.
Dediğin gibi arka planda ki sesleri alıyor ama kalite olarak benim cloud 2 kulaklığın mikrofonundan daha iyi.
Hocam bu ürün konudaki mikrofonla uyumlu mu? Az önce sipariş geçtim mikrofonu. Bana da lazım böyle bir mikrofon standı
https://ty.gl/f1zmmhp92vjr2 Ben böyle bir stand aldım, çok kaliteli bir şey değil ama iyi iş görüyor. Aldımğımda 310tl işi ufak bi zam gelmiş.

Ekler

• IMG_0674.jpeg
    IMG_0674.jpeg
    2.5 MB · Hit: 24

Asikral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet yazıcı
Bendede cloud alpha var arkadaşlar onu kullanmamı istiyor. Bu mikrofonda çok aşırı klavye sesi gidiyor rahatsız oluyorlar. Bunun bir çözümü yok mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,928
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom