Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥NZXT Capsule Yayıncı Mikrofonu 2180₺!🔥(Tekrardan İndirimde x2)

Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Onur Yücel
Cloud III kulaklığım var acaba değer mi alsammı ?
İhtiyaç varsa değer.
@Lloydˢᵗᵉʳ hocam sizin önerinizle Maono pd200x aldım bugün yarın gelir. Astarı yüzünden pahalıya gelecek üstüne bir de kol aldım 300-400 liraya bir de usb portu yok cihazımda dolayısıyla onu bağlamak için ya XLR to TYPE C ya da USB HUB alacağım o da yaklaşık 700 lira :D mikrofonun yarı parasına bir de kullanmak için vereceğim anlayacağınız :D Sizce nasıl yapmalıyım xlr dan type c dönüştürücü alsam xlr tarafını mikrofona , type c tarafını bilgisayara taksam seste çok bozulma yaşar mıyım ? Diğer seçenek de usb 3.2 port hub almak. Onu da yüksek veri aktarım hızından dolayı 3.2 almak istiyorum.

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Barış
Beyaz Renk tekrar stoklara gelmiş haberiniz olsun ben aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Onur Yücel
İhtiyaç varsa değer.
@Lloydˢᵗᵉʳ hocam sizin önerinizle Maono pd200x aldım bugün yarın gelir. Astarı yüzünden pahalıya gelecek üstüne bir de kol aldım 300-400 liraya bir de usb portu yok cihazımda dolayısıyla onu bağlamak için ya XLR to TYPE C ya da USB HUB alacağım o da yaklaşık 700 lira :D mikrofonun yarı parasına bir de kullanmak için vereceğim anlayacağınız :D Sizce nasıl yapmalıyım xlr dan type c dönüştürücü alsam xlr tarafını mikrofona , type c tarafını bilgisayara taksam seste çok bozulma yaşar mıyım ? Diğer seçenek de usb 3.2 port hub almak. Onu da yüksek veri aktarım hızından dolayı 3.2 almak istiyorum.
Gerek kalmadı kral bu arada içindeki kabloda type c / a dönüştürücü varmış on numara teşekkürler önerin için cansın

IdrisLol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hacı İdris Karahan
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Miraç B.
@Lloydˢᵗᵉʳ Hocam ben ürünü aldım ama sesimin kalitesini nasıl test edeceğimi bilmiyorum herhangi bir uygulaması vs yok mu? Ve üzerindeki döndürmeli şeyler ne işe yarıyor çözemedim kendi sesimi duyamadığım için yardımcı olur musunuz

hyperx duocast satmaya uğraşıp almaya değer mi nisanda amazondan almıştım kutu fatura vs var profesyonel kullanmıyorum

Top Bottom