Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
duocast var bayadır kullanıyorum değiştirme ihtiyacı hissettirir mi
Hayırlı olsun ustam, ne demek. Biraz ucuza gitmiş aslında, piyasası 2200'den başlıyordu baktığımda.A8'i 1700'e sattım aldım teşekkür ederim üstad @Lloydˢᵗᵉʳ
Rica ederim hocam. Mikrofonun güncel fiyatına göre yorum yapmıştım, yakın zamanda aldıysan 1400 lira fiyata iyi bir mikrofon denebilir V2 Pro esasen. Ses kalitesi kötü değil, Capsule'ın gerisinde kalıyor yalnızca. Özellikle ortamda ses varsa iadeye gerek yok bana kalırsa.1400 e v2 pro almıştım. İyi değilse iade ederim o zaman teşekkürler
Quadcast satıp bunu almaya değer mi ? Beyaz sistemim var beyazı alırsam iyi olur.
Quadcast ve Duocast'in 2. el piyasaları 2500'den falan başlıyor, dolayısıyla kardioid dışındaki kutup desenleri kesinlikle kullanılmayacaksa geçilebilir ancak; devasa bir fark oluşmasa da. Capsule'ın diğer mikrofonlara göre eksisi bahsettiğim gibi mute tuşunun basmatik ve ses tekerleğinin üzerinde olması diyebilirim. Bu sorun olmayacaksa geçilebilir.duocast var bayadır kullanıyorum değiştirme ihtiyacı hissettirir mi
Led kapanmıyor diye biliyorum. Hafif bir ışık yayıyor en azından, çok rahatsız etmemesi lazım.Onu fark ettim ama yani komple kapatma yok sanırım. Bir sekilde isik yanıyor.
Hocam ucuza gitti evet ama takılmadım açıkçası alan hayrını görsünHayırlı olsun ustam, ne demek. Biraz ucuza gitmiş aslında, piyasası 2200'den başlıyordu baktığımda.
Rica ederim hocam. Mikrofonun güncel fiyatına göre yorum yapmıştım, yakın zamanda aldıysan 1400 lira fiyata iyi bir mikrofon denebilir V2 Pro esasen. Ses kalitesi kötü değil, Capsule'ın gerisinde kalıyor yalnızca. Özellikle ortamda ses varsa iadeye gerek yok bana kalırsa.
Quadcast ve Duocast'in 2. el piyasaları 2500'den falan başlıyor, dolayısıyla kardioid dışındaki kutup desenleri kesinlikle kullanılmayacaksa geçilebilir ancak; devasa bir fark oluşmasa da. Capsule'ın diğer mikrofonlara göre eksisi bahsettiğim gibi mute tuşunun basmatik ve ses tekerleğinin üzerinde olması diyebilirim. Bu sorun olmayacaksa geçilebilir.
Led kapanmıyor diye biliyorum. Hafif bir ışık yayıyor en azından, çok rahatsız etmemesi lazım.
A6T ve A8 şu anki piyasada alınmaz, hele ki Capsule bu fiyattayken. Vokal kaydı için; eğer ortamda az da olsa ses varsa veya sonradan XLR arayüzüne geçilebilecekse PD200X, diğer türlü Capsule öneririm.
V2 Pro'nun ses kalitesi epey düşük kalıyor Capsule'e göre. V2 Pro dinamik bir mikrofon olmasına rağmen ses kalitesi fiyatına göre iyi değil ve mikrofonun Razer Synapse yazılımının da sorunlu olduğu söyleniyor. Dinamik mikrofon isteniyorsa eğer PD200X çok daha iyi bir tercih olacaktır.
Ben kullanıyorum tek rahatsız olduğum kısım kapatma butonuna basınca komple ışıkları sönmüyor kapatıp kapatamadığınız pek belli olmuyor yanibu fiyata bu iyi miFifine - Ampligame A8 USB RGB Beyaz Yayıncı Bilgisayar Mikrofon - Beyaz
Fifine markalı Beyaz renk Ampligame A8 USB RGB Beyaz Yayıncı Bilgisayar Mikrofon ürününü inceleyebilir, dilerseniz Beymen.com'dan satın alabilirsiniz.www.beymen.com
Sizin gibi iyi niyetli satıcılara ihtiyaç var hocamHocam ucuza gitti evet ama takılmadım açıkçası alan hayrını görsün
Yine fazla. Ederi maks 1700-1800 civarı falan şu anki piyasada.bu fiyata bu iyi miFifine - Ampligame A8 USB RGB Beyaz Yayıncı Bilgisayar Mikrofon - Beyaz
Fifine markalı Beyaz renk Ampligame A8 USB RGB Beyaz Yayıncı Bilgisayar Mikrofon ürününü inceleyebilir, dilerseniz Beymen.com'dan satın alabilirsiniz.www.beymen.com
Anladım 2700 civarına düşmüştü teşekkürlerSizin gibi iyi niyetli satıcılara ihtiyaç var hocam
Yine fazla. Ederi maks 1700-1800 civarı falan şu anki piyasada.
Kutu inanılmaz mikrofon daha da inanılmaz