Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥NZXT Capsule Yayıncı Mikrofonu 2180₺!🔥(Tekrardan İndirimde x2)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim Güler
Geçilir, ses kalitesi bariz olarak daha iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

A8'e göre eksi denebilecek özelliği mute tuşunun o kadar rahat yerde olmaması. Ses tekerleğinin üzerine basmak gerekiyor, A8'de direkt dokunmak yetiyor. Bunun dışında daha iyi bir mikrofon Capsule.
Seiren v2 pro ya göre eksisi artısı nedir hocam bu modelin?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Lloyd
Hocam Pd200x mü alalım A6T veya A8 mi. Bu mikrofonda iyi gibi ama sadece yayın ve youtube için kullanmicam. Amatör rap kaydetmeyi düşünüyorum
A6T ve A8 şu anki piyasada alınmaz, hele ki Capsule bu fiyattayken. Vokal kaydı için; eğer ortamda az da olsa ses varsa veya sonradan XLR arayüzüne geçilebilecekse PD200X, diğer türlü Capsule öneririm.

Seiren v2 pro ya göre eksisi artısı nedir hocam bu modelin?
V2 Pro'nun ses kalitesi epey düşük kalıyor Capsule'e göre. V2 Pro dinamik bir mikrofon olmasına rağmen ses kalitesi fiyatına göre iyi değil ve mikrofonun Razer Synapse yazılımının da sorunlu olduğu söyleniyor. Dinamik mikrofon isteniyorsa eğer PD200X çok daha iyi bir tercih olacaktır.

Jakobiyan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Jakobiyan
A6T ve A8 şu anki piyasada alınmaz, hele ki Capsule bu fiyattayken. Vokal kaydı için; eğer ortamda az da olsa ses varsa veya sonradan XLR arayüzüne geçilebilecekse PD200X, diğer türlü Capsule öneririm.

V2 Pro'nun ses kalitesi epey düşük kalıyor Capsule'e göre. V2 Pro dinamik bir mikrofon olmasına rağmen ses kalitesi fiyatına göre iyi değil ve mikrofonun Razer Synapse yazılımının da sorunlu olduğu söyleniyor. Dinamik mikrofon isteniyorsa eğer PD200X çok daha iyi bir tercih olacaktır.
Pd200x Tr de kullanan görmedim ama mikser de alabilirim sonra rap için daha iyi olur gibi eyvallah

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Günaha girdiniz hocam sipariş verdim inşallah satabilirim A8'i

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim Güler

1400 e v2 pro almıştım. İyi değilse iade ederim o zaman teşekkürler

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Quadcast satıp bunu almaya değer mi ? Beyaz sistemim var beyazı alırsam iyi olur.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
ne kadar çabuk sattın bende a6 satıyomda satılmıyor işte :d en ucuz ilanlardan halbuki
Benim ki en ucuz ilandı 2000'e koyan var benden sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:

Quadcast satıp bunu almaya değer mi ? Beyaz sistemim var beyazı alırsam iyi olur.
Yani arada ki farka bakılırsa fazlasıyla değer gibi

THE_ROCK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Cem
Benim urun geldi. Guzel beğendim genel anlamda. Ancak anladigim kadarıyla kapatma düğmesi yok ya da ben bulamadım :D

USB'ye takili kaldigi surece hep açık. Gece kendi kendine isigi yanıyor sonuyor :D

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Emre
Benim urun geldi. Guzel beğendim genel anlamda. Ancak anladigim kadarıyla kapatma düğmesi yok ya da ben bulamadım :D

USB'ye takili kaldigi surece hep açık. Gece kendi kendine isigi yanıyor sonuyor :D
İki dugmenin ustundeki basmatik hocam. Basardaniz led kirmizi oluyor o zaman mute oldugunu anliyorsunuz tekrardan basinca zaten aktif oluyor renk suankine doner. Deneyin isterseniz

THE_ROCK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Cem
İki dugmenin ustundeki basmatik hocam. Basardaniz led kirmizi oluyor o zaman mute oldugunu anliyorsunuz tekrardan basinca zaten aktif oluyor renk suankine doner. Deneyin isterseniz
Onu fark ettim ama yani komple kapatma yok sanırım. Bir sekilde isik yanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,033
Üyeler
163,424
Son üye
Curhicsum
Top Bottom