kyloitch
80+ Silver

- Reaksiyon skoru
 - 1,154

Beyazı indirimdeBeyazını belki alırdım da siyahi girmiş :/.

Beyazı indirimdeBeyazını belki alırdım da siyahi girmiş :/.
Amazondan pembe razer aldım sjjssjjssjs.Beyazı indirimde
Seiren Mini'den memnun musunAmazondan pembe razer aldım sjjssjjssjs.
Yine de sağolasın.
V3 bende memnunum. Ama pubg ve DC için kullanıyorum sadece. Yani karşı taraf sesin iyi diyor.Seiren Mini'den memnun musun![]()
Hocam elimden fifine var ondan geçilir mi bune tavsiye eder misinizTekrardan indirme girmiş. Bu bütçede mikrofon alacaklar kaçırmayın bence.
Hangi modeli olduğuna göre yorum yapılabilir ancak, mesela A6'dan bahsediyorsanız aldığınız fiyata yakın meblağda satabilecekseniz geçilir.Hocam elimden fifine var ondan geçilir mi bune tavsiye eder misiniz
Hocam maono pdx200 ile aralarında 300 tl gibi bir fark sizce hangisi daha mantıklı ikisi arasında kaldım.Hangi modeli olduğuna göre yorum yapılabilir ancak, mesela A6'dan bahsediyorsanız aldığınız fiyata yakın meblağda satabilecekseniz geçilir.
Ses kaliteleri epey yakın sayılır, ikisi de gayet başarılı mikrofonlar. Dış sesleri almasın ve yazılım desteği olsun isteniyorsa PD200X tercih edilebilir, yanında boom arm almak gerekecektir. İkisi de alınabilir, güzel fiyattalar.Hocam maono pdx200 ile aralarında 300 tl gibi bir fark sizce hangisi daha mantıklı ikisi arasında kaldım.
1 saat olduğu nerede yazıyor, kör oldum herhaldeSes kaliteleri epey yakın sayılır, ikisi de gayet başarılı mikrofonlar. Dış sesleri almasın ve yazılım desteği olsun isteniyorsa PD200X tercih edilebilir, yanında boom arm almak gerekecektir. İkisi de alınabilir, güzel fiyattalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Son 1 saat kaldı, almayı düşünenler kaçırmasınlar.
şimdi gördüm yukarıda koskocaman 35 dakika zamanlayıcı dönüyor1 saat olduğu nerede yazıyor, kör oldum herhalde
Sağ üstte, banner'ın üzerinde1 saat olduğu nerede yazıyor, kör oldum herhalde
şubeden bakıp direkt almayı düşünüyordum. Bakalım ayarlayabilecek miyim şubeyleSağ üstte, banner'ın üzerinde
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Son 30 dk bu arada, acele edin. Bir daha böyle bir fırsat göremeyebiliriz.