bythmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Valla oturdu şu fana uygun vida arıyor herkes buluncaya kadar en iyisi plastik kelepçebunu öneren
Albert Einstein hocası mı
Valla oturdu şu fana uygun vida arıyor herkes buluncaya kadar en iyisi plastik kelepçebunu öneren
Albert Einstein hocası mı
nie taktınız la nalbura beraber gidip denerdinizValla oturdu şu fana uygun vida arıyor herkes buluncaya kadar en iyisi plastik kelepçe
ya aslında buna vida bulmak imkansız çünkü iç kısmı düz ya mecbur kelepçe yapcazValla oturdu şu fana uygun vida arıyor herkes buluncaya kadar en iyisi plastik kelepçe
Forumdakilere imkansız de otur izleya aslında buna vida bulmak imkansız çünkü iç kısmı düz ya mecbur kelepçe yapcaz
bu benimde aklıma geldi fakat nerden nasıl bulabiliriz.Forumdakilere imkansız de otur izle
Alıntıyı görüntüle
nalbura gittim aldım vidalarını 14 lük fanı ortaya taktım öndekininde birini arka tepeye taktım. ve fan mükkemmel derecede fark ettirdi sıcaklık konusunda önü kapalı olduğu halde birde ,ilk taktığımda elimi bi arkasına tutdum cidden böyle bir hava akımı görmedim ben şuan 4 tane daha alsam mı diye düşünüyorum ama rgb konusuna takıldım sanırımForumdakilere imkansız de otur izle
Alıntıyı görüntüle