NZXT H5 Flow RGB Alinir mi?

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
565
Bütçe
5000

Sizce alinir mi?
beyaz kasa arayışı varsa güzel kasa fiyatı da iyi düşmüş bence alınır , https://www.epey.com/bilgisayar-kasasi/phanteks-xt-pro-ultra.html benzer fiyata bu varken tercih etmezdim tabii ki ama beyaz olması çok iyi.

Kullanıyorum memnunum.

Ekler

• 20250930_190912.webp
    20250930_190912.webp
    1.7 MB · Hit: 19
aldim gitti o zamann

Bu fiyata çok daha iyi alternatifler var. Mesh mi bakıyorsun sadece?

dogrudur hocam valla metal parcasi ne de olsa marka olarak bide beyaz diye fln sectim baska neler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

satmam birlikte uyicam
beyaz sistem iyidir ya ileride evlenicez benimkiyle hayırlı olsun şimdiden

dogrudur hocam valla metal parcasi ne de olsa marka olarak bide beyaz diye fln sectim baska neler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

satmam birlikte uyicam
Lancool 3,lancool 216, 207 ve 207 digital 4-5k aralığına iniyor sürekli gaming gecesinde. Hatta 207 düz versiyonu 3700e falan bile iniyor. Hepsi 360mm radyatör desteği sağlıyor üst kısımda yani geleceğe açık. Malzeme kalitesi hakkında konuşmaya gerek yok. Hava sirk konusunda da rakipsizler. Bütçe daha aşağı çekmek istersen aerocool d501 beyaz da bakabilirsin.
Akvaryum seçeneklerinde ise;
Corsair 3500x,gigabyte c500p gibi 4 fanla gelen alternatiflerin var. H5 flow güzel kasa ama stok olarak üst kısımda 360 desteklemeyen bir kasanın önü geleceğe açık değil.

Lancool 3,lancool 216, 207 ve 207 digital 4-5k aralığına iniyor sürekli gaming gecesinde. Hatta 207 düz versiyonu 3700e falan bile iniyor. Hepsi 360mm radyatör desteği sağlıyor üst kısımda yani geleceğe açık. Malzeme kalitesi hakkında konuşmaya gerek yok. Hava sirk konusunda da rakipsizler. Bütçe daha aşağı çekmek istersen aerocool d501 beyaz da bakabilirsin.
Akvaryum seçeneklerinde ise;
Corsair 3500x,gigabyte c500p gibi 4 fanla gelen alternatiflerin var. H5 flow güzel kasa ama stok olarak üst kısımda 360 desteklemeyen bir kasanın önü geleceğe açık değil.
on izgara destekliyordu diye hatirliyorum tabi ssirkulasyonu radyator keser ama olsun ya lian li dde cok severim o11 moddelini yillardir istemistim de o da pahali bide cimriler fan koymuyo

Geri