çoğu yerde de sığmaz diyorlar anlamadımDediğin soğutucu sığıyor diye biliyorum
bu kasaya o soğutucu sığar hocam h5 ile karıştırmış olabilirlerarkadaşlar herkese günaydın sizden ricam şu kasa ya soğutucu önerisi yapmanız aklımda arctic liquid freezer
III vardı fakat sığmıyor sanırım başka bir şeyler önerirseniz sevinirim bütçe maks 6k bir de beyaz olursa güzel olur neyse çok uzattım şimdiden teşekkürler
inşallah sığar hocam ya kasanın 30mm sanırım alıcağım soğutucu 38mm sıkıntı çıkmaz umarımbu kasaya o soğutucu sığar hocam h5 ile karıştırmış olabilirler
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...cc-h52fw-01-2-fanli-atx-fiyati,812592795.html bu h5.
sağ olun hocam siz de olmasanız ne yapıcamsığar hocam raad olun.
sağ olun hocam siz de olmasanız ne yapıcam![]()
sağ olun hocam deniyelim sığmaz isede iade ederimteşekkür ederim hocam ne demek hızır gibi yetişirim her şeye
![]()
sığar hocam 360mm radyatör rahat olun bazı yabancılar zorlayıp 420mm bile sığdırtmıştısağ olun hocam deniyelim sığmaz isede iade ederim
teşekkür ederim hocam ne demek hızır gibi yetişirim her şeye
![]()
uzunluktan bahsetmiyorum hocam yanlış anlaşılma oldu sanırımsığar hocam 360mm radyatör rahat olun bazı yabancılar zorlayıp 420mm bile sığdırtmıştı![]()
yüksek ihtimal sığar hocam kasanın boyutu cidden güzel.hocam ekstra anakartım sizlerin de tasfiyesi üzerine x870 pro rs bu anakartın vrm uzunluğu ne kadar reddit de uzunluk 30mm olduğu sürece sığar demişlerdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
uzunluktan bahsetmiyorum hocam yanlış anlaşılma oldu sanırımradyatör yüksekliği 38mm olduğu için sığar mı demiştim