- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 73,476
NZXT'nin fanları benim de beklentimin altında çıktı. CW gibi bir ses yapıyordu çalışırken.H510 elite kullandım. Fanlar çöp. Kasa 2 kez servise gitti
NZXT'nin fanları benim de beklentimin altında çıktı. CW gibi bir ses yapıyordu çalışırken.H510 elite kullandım. Fanlar çöp. Kasa 2 kez servise gitti
Evet evet, birde üstteki fan kasayı titretiyorduNZXT'nin fanları benim de beklentimin altında çıktı. CW gibi bir ses yapıyordu çalışırken.
Beyaz 4000d airflow var bende satıp alıyım mı abi? Üste 360mm sıvı soğutma oluyor mu?Uygun fiyata stok getirmişler. Elite modelleri fanlardan dolayı biraz tuzlu gibi.
![]()
NZXT H7 Airflow Tempered Glass USB 3.2 Beyaz ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA
NZXT H7 Airflow Tempered Glass USB 3.2 Beyaz ATX Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile CM-H71FW-01 ITOPYA'dawww.itopya.com
nzxt h7 32 fiyatları ve En Ucuz nzxt h7 32 modelleri
nzxt h7 32 modelleri 7.301 TL'den başlayan fiyat, hızlı teslimat ve cazip ödeme koşullarıyla güvenli alışverişin adresi Sinerji Bilgisayar'dawww.sinerji.gen.tr
360mm sıvı soğutma takmayı düşünüyorsan olabilir. Diğer türlü gerek yok gibiHocam daha dün H510 Flow aldım 1700 TL'ye. Sizce kasayı geri gönderip bunumu alsam kötümü yaptım bilmiyorum
Üste oluyor. Üste takmak istiyorsan alabilirsin. Senin sıvı soğutma beyaz bir de iyi olur.Beyaz 4000d airflow var bende satıp alıyım mı abi? Üste 360mm sıvı soğutma oluyor mu?
Kaça gider abi benim beyaz 4000d airflow.360mm sıvı soğutma takmayı düşünüyorsan olabilir. Diğer türlü gerek yok gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Üste oluyor. Üste takmak istiyorsan alabilirsin. Senin sıvı soğutma beyaz bir de iyi olur.
1300 1500 arası kozmetik düzgünse fansız zaten o.Kaça gider abi benim beyaz 4000d airflow.
Uygun fiyata stok getirmişler. Elite modelleri fanlardan dolayı biraz tuzlu gibi.
![]()
NZXT H7 Airflow Tempered Glass USB 3.2 Beyaz ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA
NZXT H7 Airflow Tempered Glass USB 3.2 Beyaz ATX Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile CM-H71FW-01 ITOPYA'dawww.itopya.com
nzxt h7 32 fiyatları ve En Ucuz nzxt h7 32 modelleri
nzxt h7 32 modelleri 7.301 TL'den başlayan fiyat, hızlı teslimat ve cazip ödeme koşullarıyla güvenli alışverişin adresi Sinerji Bilgisayar'dawww.sinerji.gen.tr