Neler Yeni

❌İndirim Bitti! NZXT H9 FLOW | 5.799₺

Beklediğim gibi bi görüntü değil oysa bunun nesi 6k ediyor :D
genel anlamda marka ve bu tıp kasalara gore sogutmasaı en ıyı olanlardan oldugu ıcın dıyebılırız
cakma muadılı cok ama bunun kadar ıyı sogutması yok
cunku arka kısmı ful ızgaralı bunda
cakması yapan adamların hıcmı aklına gelmıyor ful ızgaralı yapmak bende anlamıyorum :)

psu kısmı olmasa arkaya gştse kasa çok kalın oluyor bana kaba geliyor. altta kendi bölümü olması bence daha iyi eski kasa tasarımlı 360 destklesin yeter. eğer böyle alıcaksamda sanırım h7 alırdım onları daha çok beğeniyorum onlarda arkada dikine duruyor ama fanlar yandan değil önden. yandan fan bana saçma geliyo aşırı

oy oy oy bazen kendime diyorum lian li o11 vision yerine h9 flow mu alsaydım diye... sistem süper duruyor ama onu demeden geçemicem
lıanlı fansız gelıyor demı

psu kısmı olmasa arkaya gştse kasa çok kalın oluyor bana kaba geliyor. altta kendi bölümü olması bence daha iyi eski kasa tasarımlı 360 destklesin yeter. eğer böyle alıcaksamda sanırım h7 alırdım onları daha çok beğeniyorum onlarda arkada dikine duruyor ama fanlar yandan değil önden. yandan fan bana saçma geliyo aşırı
aga o degılde sen o ıslemcıyle o ekran kartını darbagooz olmadan kullanabılıyonmu ?

Geri