MctCan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 737
EvetH9 FLOW mu bu?
EvetH9 FLOW mu bu?
senceH9 FLOW mu bu?
AMA COKSEEEELLLhocam bununda psu kısmı ısı bozuyor ya![]()
Beklediğim gibi bi görüntü değil oysa bunun nesi 6k ediyorsence![]()
benım hosuma gıtmıyor ya boyle modeller psu arkada olması sart bence boyle akvaryum kasadaAMA COKSEEEELLL
oy oy oy bazen kendime diyorum lian li o11 vision yerine h9 flow mu alsaydım diye... sistem süper duruyor ama onu demeden geçemicemİncehesaptan aldım
genel anlamda marka ve bu tıp kasalara gore sogutmasaı en ıyı olanlardan oldugu ıcın dıyebılırızBeklediğim gibi bi görüntü değil oysa bunun nesi 6k ediyor![]()
Bence Pusu'nun orda olması güzel. Kasanın içini dar gösteriyor, ve daha dolu gösteriyor.benım hosuma gıtmıyor ya boyle modeller psu arkada olması sart bence boyle akvaryum kasada
Hava akısı ve premium histettiriyor kasa cok memnunumBeklediğim gibi bi görüntü değil oysa bunun nesi 6k ediyor![]()
lıanlı fansız gelıyor demıoy oy oy bazen kendime diyorum lian li o11 vision yerine h9 flow mu alsaydım diye... sistem süper duruyor ama onu demeden geçemicem
Aynı benbarı argb fan koysalardı
kendım argb fan alsam bu sefer kasadakı fanlar argb olmadıgı ıcın kotu gozukuyo gene masraf cıkarrıyolar![]()
aga o degılde sen o ıslemcıyle o ekran kartını darbagooz olmadan kullanabılıyonmu ?psu kısmı olmasa arkaya gştse kasa çok kalın oluyor bana kaba geliyor. altta kendi bölümü olması bence daha iyi eski kasa tasarımlı 360 destklesin yeter. eğer böyle alıcaksamda sanırım h7 alırdım onları daha çok beğeniyorum onlarda arkada dikine duruyor ama fanlar yandan değil önden. yandan fan bana saçma geliyo aşırı