- En İyi Cevap
- 4
Şuan çok pis pişman oldum beyazın sıfırı 8.5K imiş istanbulda mısın?Talibim Abdullah hocam.
Siz mi yazarsınız bilemedim, discord adresini bırakayım size zahmet. Robot#8226
Şuan çok pis pişman oldum beyazın sıfırı 8.5K imiş istanbulda mısın?Talibim Abdullah hocam.
Siz mi yazarsınız bilemedim, discord adresini bırakayım size zahmet. Robot#8226
Hocam anlaşmamış mıydık IBAN bekliyorum özelden.Şuan çok pis pişman oldum beyazın sıfırı 8.5K imiş istanbulda mısın?
Evet hocam İstanbul'dayım da o kadar pahalı olduğunu bilmiyordum vallahi şimdi senden duydum.Şuan çok pis pişman oldum beyazın sıfırı 8.5K imiş istanbulda mısın?
yukarıda ki arkadaşa verdik ya :/Evet hocam İstanbul'dayım da o kadar pahalı olduğunu bilmiyordum vallahi şimdi senden duydum.
O kadar girip de kazanamadığım çekilişlerinize sayın.
Can sağlığı olsun ama al-sat yapacaksa vermeyin, aynı kartı şimdi gidip malum sitelerde görürsem yüksek fiyata çok moralim bozulur.yukarıda ki arkadaşa verdik ya :/
atıl duracağına memlekete faydası olsunYa arkadaşlar elimde o kadar çok satın alıp kenarda duran ürün var ki acaba diyorum onları kâr amacı gütmeyecek şekilde yukarıdaki üründe olduğu gibi konu açıp satsak mı?
Bu da soru mu şimdi abi?Ya arkadaşlar elimde o kadar çok satın alıp kenarda duran ürün var ki acaba diyorum onları kâr amacı gütmeyecek şekilde yukarıdaki üründe olduğu gibi konu açıp satsak mı?
Yani köşede kullanmadığınız atıl olarak duran ürünler varsa çok iyi olur, hem de sistem toplamaya çalışan arkadaşlara destekte olunmuş olur. Sizde ferahlamış olursunuz.Ya arkadaşlar elimde o kadar çok satın alıp kenarda duran ürün var ki acaba diyorum onları kâr amacı gütmeyecek şekilde yukarıdaki üründe olduğu gibi konu açıp satsak mı?
valla çok iyi olurYa arkadaşlar elimde o kadar çok satın alıp kenarda duran ürün var ki acaba diyorum onları kâr amacı gütmeyecek şekilde yukarıdaki üründe olduğu gibi konu açıp satsak mı?
ama bir tık karışıklık olur gibi abi herkes herşeye talip olur onu nasıl kordine edeceksinYa arkadaşlar elimde o kadar çok satın alıp kenarda duran ürün var ki acaba diyorum onları kâr amacı gütmeyecek şekilde yukarıdaki üründe olduğu gibi konu açıp satsak mı?
Ver kral banaNeyse elimde beyazı var öyle birkaç ay kullandım duruyor sıfır gibi hiç aklımda yoktu ama konuyu görünce gaza geldim alan olursa 2500e sarayım gitsin
işte onun için girmiyorum o işlere zaten ürünlerde kâr amacımız yok bir de kaosla uğraşıyoruz falan ama yıllardır duruyor inan Sıfırdan da sıfır Z370 anakart duruyor öylevalla çok iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama bir tık karışıklık olur gibi abi herkes herşeye talip olur onu nasıl kordine edeceksin
ürünlerden bana bir kulaküstü kulaklık çıkar mı ı valla 1 yıldır indirim olmuyor forumdan aldığım kulak içi hp omen dyadla oyun oynuyorumYa arkadaşlar elimde o kadar çok satın alıp kenarda duran ürün var ki acaba diyorum onları kâr amacı gütmeyecek şekilde yukarıdaki üründe olduğu gibi konu açıp satsak mı?