Neler Yeni

NZXT N7 Z590 Black 3.811 TL

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Evet hocam İstanbul'dayım da o kadar pahalı olduğunu bilmiyordum vallahi şimdi senden duydum. :D
O kadar girip de kazanamadığım çekilişlerinize sayın. :D
yukarıda ki arkadaşa verdik ya :/

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ya arkadaşlar elimde o kadar çok satın alıp kenarda duran ürün var ki acaba diyorum onları kâr amacı gütmeyecek şekilde yukarıdaki üründe olduğu gibi konu açıp satsak mı?

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
Ya arkadaşlar elimde o kadar çok satın alıp kenarda duran ürün var ki acaba diyorum onları kâr amacı gütmeyecek şekilde yukarıdaki üründe olduğu gibi konu açıp satsak mı?
atıl duracağına memlekete faydası olsun

Roboteks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Rıza Şahin
Yani köşede kullanmadığınız atıl olarak duran ürünler varsa çok iyi olur, hem de sistem toplamaya çalışan arkadaşlara destekte olunmuş olur. Sizde ferahlamış olursunuz.

blackpool

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
murat çilek
valla çok iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama bir tık karışıklık olur gibi abi herkes herşeye talip olur onu nasıl kordine edeceksin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
valla çok iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama bir tık karışıklık olur gibi abi herkes herşeye talip olur onu nasıl kordine edeceksin
işte onun için girmiyorum o işlere zaten ürünlerde kâr amacımız yok bir de kaosla uğraşıyoruz falan ama yıllardır duruyor inan Sıfırdan da sıfır Z370 anakart duruyor öyle :D

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş
ürünlerden bana bir kulaküstü kulaklık çıkar mı ı valla 1 yıldır indirim olmuyor forumdan aldığım kulak içi hp omen dyadla oyun oynuyorum 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,680
Üyeler
166,058
Son üye
torom
Top Bottom