Bekliyoruz hocam Sen adil bir şekilde zaten isteyenlere dağıtırsınçok ürün varmış liste uzun oldu
Birinci tercihim istanbul metrokent metro durağına gelenler olacak kargo işi ile uğraşmak istemiyorumBekliyoruz hocam Sen adil bir şekilde zaten isteyenlere dağıtırsın
Hocam naptın ya. acaba ümraniyeden gelebilir miyim yavBirinci tercihim istanbul metrokent metro durağına gelenler olacak kargo işi ile uğraşmak istemiyorum
Yarışmacı arkadaşlara basarılar dilerim o zaman ben tuzladayımBirinci tercihim istanbul metrokent metro durağına gelenler olacak kargo işi ile uğraşmak istemiyorum
İstanbul dışı alamayacak yani değil mi?Birinci tercihim istanbul metrokent metro durağına gelenler olacak kargo işi ile uğraşmak istemiyorum
olacak, ilk önce gelip elden alacaklara verilecekİstanbul dışı alamayacak yani değil mi?
Yine de İstanbul dışına kalmaz ki, üzdüolacak, ilk önce gelip elden alacaklara verilecek
1400 TL'ye Sıfır ayarında MSI B450 Gaming Plus Max falan var bence gelmeye değerHocam naptın ya. acaba ümraniyeden gelebilir miyim yav
aaa ben işe gidiyorum şimdi aklıma geldi ya, Neyse sağlık olsun1400 TL'ye Sıfır ayarında MSI B450 Gaming Plus Max falan var bence gelmeye değer
Ah be o anakarta neler takardık..1400 TL'ye Sıfır ayarında MSI B450 Gaming Plus Max falan var bence gelmeye değer
Bu üzdü ama belki kargolarsın abi bana bi kulaklık umudumu kesmedim dahaBirinci tercihim istanbul metrokent metro durağına gelenler olacak kargo işi ile uğraşmak istemiyorum
bencede pahalı 1200 pin uygun fiyatlıda kullanılıyor ama yüksek sistemlerde 1700 pin varken bu alınmaz1200 pin alınmaz bu fiyata artık
teklifim 3k desem olamdı 3.5kŞuan çok pis pişman oldum beyazın sıfırı 8.5K imiş istanbulda mısın?