Neler Yeni

NZXT N7 Z590 Black 3.811 TL

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,403
İsim
Diyarhan
Açık arttırma yapılsın. Artan miktar bağışlansın. Hem ürünün değerini az çok vermiş oluruz.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,287
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hocam musait bir zamanda pin muhabbetini açıklar mısın?
Pin, anakart ve işlemci arasındaki veri alışverişini sağlayan iğneler. Bu iğneler anakartta ya da işlemci de olabilir. Eğer pinler anakartta ise LGA, işlemci de ise PGA oluyor. Pin sayıları gelişen teknolojiler ile artıyor atıyorum pcie 5.0 geliyor pin ekleniyor ya da başka bir teknoloji. Eskiden Amd`de 480 pin vardı şuan 1718 var ve fiziksel değişim olduğu için sokete yani işlemciyi taktığın anakartta ki yuvaya artık 1718 pin li işlemciyi takamıyorsun yeni anakart alman gerekiyor. Yukarıda ki arkadaşda aslında bu yüzden alınmaz demek istiyor çünkü Lga 1200 soket eski nesil, şuan ikinci nesil Lga 1700 işlemciler üretiliyor ve bu işlemcileri bu 1200 soket anakarta takamazsın. 1700 soket işlemciler, 1200 soket işlemcilerden daha güçlüler ne gerek var eski serinin anakartını almaya diyor. Aslında dediği doğru ama farklı kullanım amaçlarına yönelik eski seriler de alınabilir çünkü yeni teknolojiler zamlı geliyor şuan pcie hat sayısı fazla Lga1700 anakartlar pahalı, 1200 olanlar ise ucuz.
Hangi anakart hangi işlemciyi destekliyor merak ediyorsan, resmi sitelerinden kontrol edebilirsin.

r3sta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Canıkatı
Tamam perşembe gibi etkinliği yapıyoruz. Ürünler boş boş yatacağına ihtiyacı olan ucuza alsın, bizim bir kâr amacımız olmayacak oluru neyse en düşük fiyatı yazarız.
Sabırsızlıkla bekliyorum tam corsair void elite siparişini veriyordum çok iyi oldu 1 haftadır araştır araştır canım çıktı umarım ihtiyacı olanlar alır benim gibi.

Alikose01

80+ Bronze

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Tamam perşembe gibi etkinliği yapıyoruz. Ürünler boş boş yatacağına ihtiyacı olan ucuza alsın, bizim bir kâr amacımız olmayacak oluru neyse en düşük fiyatı yazarız.
1700p için sıvı soğutma varsa 12400f için uygun bir sıvı soğutma talibim ustam

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Açık arttırma yapılsın. Artan miktar bağışlansın. Hem ürünün değerini az çok vermiş oluruz.
Bu çok daha mantıklı 2x8 GB RAM Abdullah abinin aldığı zaman belki 500-600₺ idi şuan en ucuzu 800 lerden başlıyor ilk aldım diyene giderse al-satçılar yer sadece belli.

Kişi başı 1 ürün sınırı koymakta gerek ama önüne yine geçilemez

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,403
İsim
Diyarhan
Bu çok daha mantıklı 2x8 GB RAM Abdullah abinin aldığı zaman belki 500-600₺ idi şuan en ucuzu 800 lerden başlıyor ilk aldım diyene giderse al-satçılar yer sadece belli.

Kişi başı 1 ürün sınırı koymakta gerek ama önüne yine geçilemez
Açık artırmada sıkıntı olur ya. Sadece eğlencesine katılan olur.

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
mahmut
bu forumun %90'ı boş mesaj atıyor, çoğunun amacı mesaj sayısı yüksek gözüksün diye çabalıyor.. forum kültürü olarak çok kötü bir forum fakat alternatifler çok kısıtlı. malesef insanlar mecbur kalıyor forumda takılmaya.
sonuna kadar haklısın biraz hit almak için don bile paylaşıyorlar.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sabırsızlıkla bekliyoruz reis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,686
Üyeler
166,059
Son üye
Yusuf_~
Top Bottom