Neler Yeni

🔥İndirim NZXT RF-AP140-FP AER P 140mm Tekli Fan 200TL

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Vida bende de yok. Kelepçeyle tutturdum ben :D 1000 RPM'e kadar çok sessiz, hava akışı da gayet iyi. Motorundan da öyle vızıltı falan sesi gelmiyor o tarafını sevdim.
Kasamda stok şu fanlardan var. Önceki kasada da vardı uzun vadede pek memnun değildim. Bende bunlara geçiyorum ya yorumundan dolayı :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,635
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kasamda stok şu fanlardan var. Önceki kasada da vardı uzun vadede pek memnun değildim. Bende bunlara geçiyorum ya yorumundan dolayı :D
Bunları tutturmaya uğraşırım diyorsan al. Muhtemelen kasadan ya da sıvı soğutuculardan sökülmüş sıfır fanlar bunlar garibime gitti paketlemesi açıkçası.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bunları tutturmaya uğraşırım diyorsan al. Muhtemelen kasadan ya da sıvı soğutuculardan sökülmüş sıfır fanlar bunlar garibime gitti paketlemesi açıkçası.
Evet muhtemelen öyle. Uğraşırım ya. Bir süredir fan arayışı içerisindeyim. Bu fiyata gayet kaliteli gözüküyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz Peki hangi vida buna uygun biliyor musunuz? Ayrıyeten satın alsak?

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Evren avcı
yapıştırıcı yerine biraz sıcak silikon bile sıksanız yeterli olur dert etmeyin yani bende sıcak silikon kullanıyom 0 sorun.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Vida bende de yok. Kelepçeyle tutturdum ben :D 1000 RPM'e kadar çok sessiz, hava akışı da gayet iyi. Motorundan da öyle vızıltı falan sesi gelmiyor o tarafını sevdim.
Kelepçeyle tuttururken önemli olan fanı eşit bir şekilde tutturabilmek. Yamuk olursa göbeğin ömrünü yiyebilir çalışa çalışa.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,635
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Evet muhtemelen öyle. Uğraşırım ya. Bir süredir fan arayışı içerisindeyim. Bu fiyata gayet kaliteli gözüküyorlar.

@Mehmet Yılmaz Peki hangi vida buna uygun biliyor musunuz? Ayrıyeten satın alsak?
Vallaha hiçbir fikrim yok. NZXT kasa var bende onun içinden çıkan fan vidaları bile uymadı :D

erkamacar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Erkam
yav benim fanlar merdiven altı molex fanlar hız kontrolü bile yapılmıyor, kafa utuluyor çünkü kasa masanın üzerinde. Değiştirmek istiyorum ama f/p sessiz arıyorum malum bütçe sıkıntıda. Ön üst 2’şer tane bağlayabilirim ama egzoz fan yükte hep sıcak hava veriyor serin vermiyor. Bu fanlardan alırsam egzozu ne yapacağımı bilmiyorum çünkü 14cm olmuyor egzoza.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berkay
Ben kasamın ön tarafına attığımın vidalar ve somunlarla monte ettim.
20230928_001832.jpg

Ayrıca benim taktığım vidalar biraz uzun geldi. Vakit bulduğum zaman fanları söküp vidaları testereyle kesicem.
20230928_002817.jpg

LordCalap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Çalap

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1