Hocam fsp aynı modelin 850w olanını buldum atx 3.1 onu alacağım iyi mi1000w ile işin yoksa c750 çok daha iyi bir PSU hatta kendin aşağıdaki listeden görebilirsin
PSU Karşılaştırma Listesi
ürün kodu veya model ismi söyler misinHocam fsp aynı modelin 850w olanını buldum atx 3.1 onu alacağım iyi mi
NZXT 1200W 750'den daha ucuz görünüyor, ben mi yanlış banktım anlamadım gerçekten.R5 9600X ve 5070 için psu bakıyorum bu ikisi arasında kaldım. FSP 1000w biraz fazla ama ileriye dönük iyi olur gibi. bir de NZXT olan atx 2.52 ve ekran kartı için dönüştürücü takmam gerekiyor sanırım hangisi daha iyi olur
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
1000W ile aynı kalitede nzxt tercih etmeniz yararınıza olurFSP VITA-850GM 80+ GOLD ATX3.1 PCI-E 5.0
dönüştürücü gpu kutusundan çıkıyor diye biliyorum onun haricinde ben parça kalitesi olarak daha iyi dedim fsp gene kötü değil ama nzxt malzeme kalitesi olarak daha iyi sadece atx sürümü düşükHocam atx 2.52 sıkıntı olmaz mı gpu için dönüştürücü kablo falan, bir de fsp olan daha ucuza geliyor
etmez ama parça kalitesi gücüne göre düşük öyle diyim denilen o eleştrilerdealsam pişman eder mi fsp
Zaten bu işi yapan firma, yurt dışında daha da fazla bilinip tercih ediliyor.alsam pişman eder mi fsp
şu an ki kullandığım sistemde fsp hv pro 550w var evimde genellikle sık sık elektrik kesintisi olmasına rağmen bi sorun çıkarmadı fsp alayımZaten bu işi yapan firma, yurt dışında daha da fazla bilinip tercih ediliyor.
Kullanıp da ekstrem şikayeti olanı da ben görmedim açıkcası. Bütçeye göre alınabilir, zaten bütçe daha yukarıdaysa alternatif değişir.
Akşam gaming gecesini takip edersen belki uygun fiyatlı alternatif de düşebilir.
Zaten bu işi yapan firma, yurt dışında daha da fazla bilinip tercih ediliyor.
Kullanıp da ekstrem şikayeti olanı da ben görmedim açıkcası. Bütçeye göre alınabilir, zaten bütçe daha yukarıdaysa alternatif değişir.
Akşam gaming gecesini takip edersen belki uygun fiyatlı alternatif de düşebilir.