750w powerboost or 650w Fsp

600- 650w arası veriyor. Combined değerlerini yazmamışlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTA7
Peki şöyle bi çoklayıcı ile kullanmak sağlıklı olur mu
Tavsiye edilmez hocam. Özellikle yüksek güç tüketen kartlarda hiç gerek yok. 650W PSU ortalama seviyedeki bir çok karta yetecektir (250-300w TDP değerindeki kartlar için konuşuyorum).

• Beğen
Tavsiye edilmez hocam. Özellikle yüksek güç tüketen kartlarda hiç gerek yok. 650W PSU ortalama seviyedeki bir çok karta yetecektir (250-300w TDP değerindeki kartlar için konuşuyorum).
Hocam net bi sonuca ulaşamadım fsp kullanmamı önerdiniz de onda gpuya uygun 8 pin eksik bir tane nasıl yapalım onu başka bi öneriniz var mı

Son düzenleme:
Hocam net bi sonuca ulaşamadım fsp kullanmamı önerdiniz de onda gpuya uygun 8 pin eksik bir tane nasıl yapalım onu başka bi öneriniz var mı
CPU için standart 8 pin kablo var.
Gpu için 6+2 pin kablodan iki adet var. Sorun nedir hocam ?

• Beğen

kart 3x8 pin sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

power boost ile kısa bir süre kullanıp ikisinide satıp güncel bir psu alman daha mantıklı fakat ne kadar kısa süre kullandım o kadar iyi

• Beğen

KART 3 X 8 PİN HOCAM İŞTE

Selam dostlar elimde iki farklı psu var sistem için hangisini kullanacağım arasında kararsız kaldım 750w powerboost ve 650w fsp 80 plus bronze ikiside şöyleki ekran kartım 6800xt msi gaming z trio modeli ve 3 tane 8 pin girişi var fsp modelinde 2 tane gpu çıkışı var power boosta ise 4 tane yani powerboostu kullanırsam direkt kullanabiliyorum ama fsp için çoklayıcı veya dönüştürücü kullanmam gerekiyor öneriniz nedir teşekkürle

Selam dostlar elimde iki farklı psu var sistem için hangisini kullanacağım arasında kararsız kaldım 750w powerboost ve 650w fsp 80 plus bronze ikiside şöyleki ekran kartım 6800xt msi gaming z trio modeli ve 3 tane 8 pin girişi var fsp modelinde 2 tane gpu çıkışı var power boosta ise 4 tane yani powerboostu kullanırsam direkt kullanabiliyorum ama fsp için çoklayıcı veya dönüştürücü kullanmam gerekiyor öneriniz nedir teşekkürler.
Fps al geç dedim şahsen

300W TDP 700W PSU tavsiye edilir... Fsp normal şartlarda kurtarıyor....
Pek kurtarmıyor. Tek kablosu var. Tek kablonun taşıyabileceği amper miktarı sınırlı. 150w desek PCI-E slotundanda 75w gelse yine kurtarmıyor. Kabloda ısınma yaşayabilir.

Pek kurtarmıyor. Tek kablosu var. Tek kablonun taşıyabileceği amper miktarı sınırlı. 150w desek PCI-E slotundanda 75w gelse yine kurtarmıyor. Kabloda ısınma yaşayabilir.

Fsp 52Amper 650W değeri verdiğini söylüyor. Everest vs değil hocam. Şuan Dragos marka kasa PSU ile 7800XT kullanıyorum. 260W TDP ile ben sorun yaşamıyorsam FSP gibi bilindik güvenilir PSU ile bu sistem sorun yaşamaz.

Yok kafam rahat etsin diyorsan kartı satıp yeni model alsan (7800XT 5070 9070 ) daha az güç tüketip aynı PSU ile yine kullanırsın.

Fsp 52Amper 650W değeri verdiğini söylüyor. Everest vs değil hocam. Şuan Dragos marka kasa PSU ile 7800XT kullanıyorum. 260W TDP ile ben sorun yaşamıyorsam FSP gibi bilindik güvenilir PSU ile bu sistem sorun yaşamaz.

Yok kafam rahat etsin diyorsan kartı satıp yeni model alsan (7800XT 9060 veya üstü) daha az güç tüketip aynı PSU ile yine kullanırsın.
Olay o değilki? Kablo sorun zaten. Watt değerinde bir problem yok. Her kablonun taşıyabileceği amper miktarı sınırlı. Fizik kuralları bu şekilde. 18AWG Tek kablolar genelde 13 amper civarı taşıyor. Yani 150 watt.

Geri