Sakurajima Mai
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 638
enes batur mu??? Abdullah'ı enes batur ile kıyaslayamazsın. #DonanımArşiviAbi enes batur muusn abisdsdfsd hayırlı olsun kral
enes batur mu??? Abdullah'ı enes batur ile kıyaslayamazsın. #DonanımArşiviAbi enes batur muusn abisdsdfsd hayırlı olsun kral
Hayır normal cooper.Countryman mi o
oto expertizler varken ne bileyim yanii :/İyi dilekleriniz için çok ok teşekkürler arkadaşlar valla dolar artiyorken uzatmadan fiyatına en değen makineyi almak istedim. 0 araç takıntım var, sakın ikinci el şu şu vardı demeyin ben de biliyorum ama piyasa çakal dolu hiç kimse güven vermiyor. Ivır ziviri ile bayi fiyatı 800K amaa tabi bayi de yok galeriden 900K ya aldım. Giriş paket Passat 1Milyon olmuşken aldım geçtim. Kısacası siz de bir şey alacaksani çok beklemeyin.
Tek o değil knkam şirket adına fatura da lazım sıfır daha avantajlı benim için.oto expertizler varken ne bileyim yanii :/
tekrardan hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsinTek o değil knkam şirket adına fatura da lazım sıfır daha avantajlı benim için.
900.000 ₺ param olsa şu yeni çıkan Skoda Kamiq 1.5 TSI alınır. Hoşuma gidiyor.İyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler arkadaşlar valla dolar artiyorken uzatmadan fiyatına en değen makineyi almak istedim. 0 araç takıntım var, sakın ikinci el şu şu vardı demeyin ben de biliyorum ama piyasa çakal dolu hiç kimse güven vermiyor. Ivır ziviri ile bayi fiyatı 800K amaa tabi bayi de yok galeriden 900K ya aldım. Giriş paket Passat 1Milyon olmuşken aldım geçtim. Kısacası siz de bir şey alacaksani çok beklemeyin.
Araç yazılım ve ufak ekleme ile 200hp olacak. Body kit eklenerek hard mod yapacağız bakalim
Hocamın dediği gibi Faturayla Kdv Ödemesinden Düsebiliyor (Fatutadaki Kdv oranı kadar) ama Cok Düsümü Riskli bir durumoto expertizler varken ne bileyim yanii :/
Abi iyi hoş diyorsun da tek eksik para be abi maaşlar enflasyona karşı her gün gittikçe daha da eziliyor.İyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler arkadaşlar valla dolar artiyorken uzatmadan fiyatına en değen makineyi almak istedim. 0 araç takıntım var, sakın ikinci el şu şu vardı demeyin ben de biliyorum ama piyasa çakal dolu hiç kimse güven vermiyor. Ivır ziviri ile bayi fiyatı 800K amaa tabi bayi de yok galeriden 900K ya aldım. Giriş paket Passat 1Milyon olmuşken aldım geçtim. Kısacası siz de bir şey alacaksani çok beklemeyin.
Araç yazılım ve ufak ekleme ile 200hp olacak. Body kit eklenerek hard mod yapacağız bakalim
900.000 ₺ param olsa şu yeni çıkan Skoda Kamiq 1.5 TSI alınır. Hoşuma gidiyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-hayalet-yarismavisi-18kdvli-1031950257/detay
Knkam böyle arabalar beni yaşlı hissettiriyor. Hem neden Kamiq mesela ne için? tek bir adamım 5 kapılı mini neyime yetmiyor. Bu araç sanıldığından büyük mini olduğuna bakmayın. Otoban faresi gibi çok hoşuma gitti biraz keyif sürelim sonra dobloya geçeriz900.000 ₺ param olsa şu yeni çıkan Skoda Kamiq 1.5 TSI alınır. Hoşuma gidiyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-hayalet-yarismavisi-18kdvli-1031950257/detay