Neler Yeni

O Ses Türkiye Rap (!) Rezilliği

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Kusura bakmayın da oldschool, yok trap yok pop değil mesele
Ben dumanın protest müziğini hiçbir şeye değişmem. Aynı şekilde hayalet ıslığını da değişmem. Şarkıda isyanımı ve kendimi bulmak istiyorum, mevzu altyapı falan değil.
Pop diye küçümsediğiniz kültür de sağlam kişilere sahip : sezen vb
Lirikalite yada söz kalitesi ne dersen de , ben klik lak bumu dinleyemiyorum .
Rap dediğimiz olgunun da bu isyanı çok iyi ifade ettiğini düşünüyorum. Bu yüzden meronun biz aslında trap arıyoruz demesi kabul edilebilir değil.

Mergen

80+ Bronze
murdanın meronun olduğunu duyunca tüm ümidimi kesmiştim bu programdan.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Bende 2012'den beri dinliyorum
Bende başladığım zaman İlkokul 1'e gidiyordum
Ne biliyim Bana da Trap aynı geliyor.
Zevklere Göre değişiyor
Bir örnek daha vermek istedim
Uzi kardeşimizin piyasaya girdiği şarkı. Birde son parçalarını dinle.

Ariseks

80+ Gold
Arkadaşlar Bugün İnstagramda Bir Post Gördüm
Postta O Ses Türkiye Rap'in Bir Bölümünden Kesitler Verilmişti. Bende Pek Umutlu Olmadan Acaba Düzgün bir şey var mı diye izledim.
Gördüklerim Karşısında Şok oldum.

1. Videodaki Arkadaş Hamza Tarman İsimli kardeşimiz.
Ve Lirikalite Açısından Bana Göre En iyisi. Old School Açlığımıza Bir nebze de olsa şifa olabilecek birisi.
Ama Arkadaşı Seçmiyorlar. Sebebi Ne Biliyor Musunuz :
BİZ TRAP SÖYLEYEN YARIŞMACI ARIYORUZ

Sebebe Bakar mısınız ? Trap Arıyorlarmış. Programın İsmi Rap ama gerçek Rap yapanlar seçilmiyor
3.deki Nefes Kontrolünü Bilmeyen , Beati Kaçıran Kızı Seçiyorlar.

Ben Bu olay karşısında çok kırgın ve üzgünüm. Yarışma Duyurulunca Heyecanlanmıştım , Rap tekrardan gençlerle dirilecek diye düşündüm.
Ancak Hadise , Murda , Mero'nun Jüri Seçilmesiyle umutlarım tuzla buz oldu.
Bu olaydan sonra tuzla buz olan umutlarım tamamen toz oldu

Umarım Rapi Tekrardan düzeltebiliriz. Yoksa bu tür için her şeyini feda eden ustaların emekleri , Para , Şan , Şöhret , Karı , Kız İçin tamamen yok olacak.

Onların Dev Bütçelerle , Milyonlarca dolar parayla yaptıkları yarışma ,
Rapçilerin para bulamayıp otostop çekerek geldikleri Dev Rap Freestyle'ın yanından bile geçemez. Kıyaslanamaz bile. Kalite Açısından O Ses Türkiye Rap Vasat Durumdadır.

Sağlıcakla Kalın , Hoşça Kalın

"Tek plan ticaret, bu davadan ettiniz hep firar"
jürilerden belliydi zaten meronun ne olduğu ortaya çıktı zaten
hadise murda raple alakası yok
eypio var bi deneyimi olan sunucuda heja
saçma sapan mumble yapan bir kız vardı ona döndüler pr programı

T.P.G.

80+ Titanium
Kusura bakmayın da oldschool, yok trap yok pop değil mesele
Ben dumanın protest müziğini hiçbir şeye değişmem. Aynı şekilde hayalet ıslığını da değişmem. Şarkıda isyanımı ve kendimi bulmak istiyorum, mevzu altyapı falan değil.
Pop diye küçümsediğiniz kültür de sağlam kişilere sahip : sezen vb
Lirikalite yada söz kalitesi ne dersen de , ben klik lak bumu dinleyemiyorum .
Rap dediğimiz olgunun da bu isyanı çok iyi ifade ettiğini düşünüyorum. Bu yüzden meronun biz aslında trap arıyoruz demesi kabul edilebilir değil.
Dostum tabii ki sadece altyapı dinlenmez. Ancak dinleyenler bu yüzden dinliyor. Ben bir şarkıda hem altyapı ararım hem kaliteli flow ve rhyme ararım. R&B dinliyorsam sadece ritime ve altyapıya bakarım çünkü olayı bu o müziğin :D.

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş

2 şarkı arasında 1 sene var. Farklılık gayet anlaşılabilir. Bu old school rap olsaydı değişen tek şey söz olurdu :D
Senin yazdıklarını okudum ve anlıyorum gayet. Ama Trap soundu ile underground, battle tadında Rapte yapılabiliyor. Liriğin içeriği tamamen yazana kalmış. Bence farkı bu yüzden MC'nin kalemi koyuyor Trap veya underground değil. Örneğin Joker, Khontkar'dan TRAP beat almış bir isim. Ama hiçbir şarkısında sürtük, para, skrt demiyor. Hep yaptığı Battle'ı yapmaya devam ediyor. Adamımdır ;)

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Senin yazdıklarını okudum ve anlıyorum gayet. Ama Trap soundu ile underground, battle tadında Rapte yapılabiliyor. Liriğin içeriği tamamen yazana kalmış. Bence farkı bu yüzden MC'nin kalemi koyuyor Trap veya underground değil. Örneğin Joker, Khontkar'dan TRAP beat almış bir isim. Ama hiçbir şarkısında sürtük, para, skrt demiyor. Hep yaptığı Battle'ı yapmaya devam ediyor. Adamımdır ;)
Buna katılıyorum zaten. Hidrada trap altyapı üzerine kuruyor şarkılarını.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dostum tabii ki sadece altyapı dinlenmez. Ancak dinleyenler bu yüzden dinliyor. Ben bir şarkıda hem altyapı ararım hem kaliteli flow ve rhyme ararım. R&B dinliyorsam sadece ritime ve altyapıya bakarım çünkü olayı bu o müziğin :D.
Tamam da benim ve benim gibiler için ryhme ve flow da değil mesele, bunu anlayamıyorsun galiba :D
Hayalet ıslığı albümünde ne üst düzey ryhme var ne flow var ama albümü açıp gözlerini kapatınca gözünün önünde her seferinde farklı bir film canlanıyor. Veya çağrı sinciden bir parça dinleyince her seferinde daha da motive oluyorum ne için çalıştığımı hatırlıyorum vs.
Benim için bana ne hissettirdiği önemli. Müzik faşisti değiliz, trap de dinlerim yeter ki içi bana uygun olsun pop da gayet dinlenir bir tarz.
Kurduğumuz en büyük hayal evli mutlu çocuklu değil yani :D

T.P.G.

80+ Titanium
Tamam da benim ve benim gibiler için ryhme ve flow da değil mesele, bunu anlayamıyorsun galiba :D
Hayalet ıslığı albümünde ne üst düzey ryhme var ne flow var ama albümü açıp gözlerini kapatınca gözünün önünde her seferinde farklı bir film canlanıyor. Veya çağrı sinciden bir parça dinleyince her seferinde daha da motive oluyorum ne için çalıştığımı hatırlıyorum vs.
Benim için bana ne hissettirdiği önemli. Müzik faşisti değiliz, trap de dinlerim yeter ki içi bana uygun olsun pop da gayet dinlenir bir tarz.
Anladım demek istediğini zaten. Ben hepsini arıyorum işte xD. İnsanın ruh haline kalıyor artık orda bana söz düşmez.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
+ Olarak uyuşturucu öven kadını metalaştıran bir müziği nasıl dinlersiniz aklım almıyor. Kadınlara şiddetten uyuşturucu bağımlılığından dem vuruyoruz ama sürtüksüz parçalar dinlenmiyor. Bu da bana saçma geliyor.

Ariseks

80+ Gold
bir kız vardı çıktı kolye altın dedi murda döndü gördüğüm en saçma programdı
kardiyaka dönmedilerse ne kadar saçma bir program olduğu belli oldu

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ha ryhme ve flow olsa o parça bir numaram oluyor. Örneğin çağrı sincinin lobotomi parçasındaki kafiyeler sözlerin içeriği ile birleşince beni büyülüyor, ölümsüz bir parça oluyor . Aynı şekilde bixinin asker parçası da çyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir kız vardı çıktı kolye altın dedi murda döndü gördüğüm en saçma programdı
kardiyaka dönmedilerse ne kadar saçma bir program olduğu belli oldu
Kardiyak potansiyelinin %1ini göstermedi. Canlı yayında eskiden sürekli parçalarını okurdu tek takılma yaşamazdı. Orada nedense berbat bir performans sergiledi :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,450
Üyeler
161,458
Son üye
Snr23
Top Bottom