Neler Yeni

O Ses Türkiye Rap (!) Rezilliği

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
Enes

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Dostum sonuçta kaliteli Trap/Mumble>Oldschool rap

Bunda hemfikiriz bence.
Kaliteli Trap > Kalitesiz Oldschool Diyelim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum...
Bu şarkılarda cidden flow yokmu? Lütfen flow nedir bir öğren.
Eh baba şarkısını severim ama diğerini açıp dinlemem.
2 şarkıda akıyor ama.
Yav hocam hadi Murda neyse de
Lil Zeyinkinde Nerde Flow Var.
Yapma Etme
Akış Sağlanamayınca ***** Saçma Şeyler Zırvalıyor Duymuyor Musun

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
Enes

Yapma Etme
Herkes aynı benzer flowu yani akışı yapacak diye bişey yok ki. Killa hakan içinde aynısını söylüyolar flow yok vb ama o da bir flow dostum.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Herkes aynı benzer flowu yani akışı yapacak diye bişey yok ki. Killa hakan içinde aynısını söylüyolar flow yok vb ama o da bir flow dostum.
Killa Hakan Ayrı
O Çok Kurallı Okuduğu İçin Öyle
Zaten Killa Hakana Flow Yapmıyor Demek Aptallık

T.P.G.

80+ Titanium

Yapma Etme
Kişisele kalır orda. Bana kalırsa Kaliteli R&B tüm müzik tarzlarından daha iyi.
Kaliteli Trap>En kaliteli oldschool.

Ben 5 yıl oldschool dinledim ama bir yerden sonra sıkıyor artık. Sıktıktan sonra anlarsın dediklerimi.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Arkadaşlar O Ses Rap'ten neler bekliyorsunuz? Bu programın Rap için olduğunu mu, yoksa Rap'in popülerliğini kullanarak yapılmış bir ticaret işi olarak mı görüyorsunuz? Battle Rap yapan, protest rap yapan insanlar burada zaten seçilemezler çünkü günümüz popülerliği bu dallar değil. Bu yarışmada seçilen bir Battle Rap sanatçısının programa zararı belki on binlerce TL belki çok daha fazlası... Ayrıca jürilere karşı tavrınızı çok komik buluyorum. Kim popülerse koltukta o var. Orada Ceza, Fuat, Sagopa mı otursa daha çok kitleye ulaşır yoksa Murda, Mero gibi her şarkısı 30 milyon 50 milyon ve globale çıkan isimler mi? Bu "O Ses Rap" projesi tamaaamen bir ticaret, gelir kaynağı, TV ve Dijital bir iş. Bundan daha fazlası değil. Bundan daha fazlası olmayan bir şeye siz daha fazlasıymış gibi anlam yüklemeyin lütfen. Oraya ne güzel genç arkadaşlar çıkıyor. Kendilerini, işlerini, yeteneklerini sunacak bir platforma sahipler ve belki buradan çıkan bir TRAP sanatçısı veya burada kendini gösterememiş, seçilmemiş Battle sanatçısı ilerde çok iyi bir kaleme, belki sahne performansına, belki ona belki buna... sahip olabilir. Bence O Ses Rap programı Rap'in her dalı için, ve bunu yapıpta kendini göstermek isteyen insanlar için güzel bir fırsat. Olaya böyle baksak daha doğru geliyor şahsen... Ben zaten Hadise'nin oturduğu koltuğun yanında Fuat'ı görmek istemem. Sansar'ı, Saian'ı, Sago ve Ceza'yı görmek istemem. Antipopçuları yani...

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
Enes
Killa Hakan Ayrı
O Çok Kurallı Okuduğu İçin Öyle
Zaten Killa Hakana Flow Yapmıyor Demek Aptallık
Killayı çok anlayan insan yok. Mesela onlar genelde yeni nesil rapçileri seven dinleyen insanlar oluyor.
Ben ilkokul 1 den beri rap müzik dinliyorum Cezanın Intro şarkısı ile başladım. New School Old School dinlediğim yüzlerce rapçi oldu.
2012-2013 de İzmir Türkiyede en çok rap müzik yapılan şehirdi bir sürü new school vardı onları bile dinledim.
Ara sıra açıp dinlediğim eski parçalar tabii ki var ama yenileri kadar tatmin etmiyor bunu sende anlarsın ileride.
Defkhan normalde çok severim ama açıp dinlediğim zaman sıkıyor çünkü bir öncekinin aynısı anladınmı sen trap için diyorsun bunu ama dikkat edersen tam tersi normalde. Neredeyse eski parçaların hepsi için söyleyebiliriz bunu. Beat olsun sözler olsun flow olsun aynı sürekli. Sürekli aynı flow benzer beat benzer sözler ile bir yere varılmaz. Örnek veriyorum Saian (severim bu arada) yeni bir parça çıkarmış. Dinliyorum abi öncekinden farklı bişey yok ki nereye kadar dinleyeyim.

T.P.G.

80+ Titanium
Arkadaşlar O Ses Rap'ten neler bekliyorsunuz? Bu programın Rap için olduğunu mu, yoksa Rap'in popülerliğini kullanarak yapılmış bir ticaret işi olarak mı görüyorsunuz? Battle Rap yapan, protest rap yapan insanlar burada zaten seçilemezler çünkü günümüz popülerliği bu dallar değil. Bu yarışmada seçilen bir Battle Rap sanatçısının programa zararı belki on binlerce TL belki çok daha fazlası... Ayrıca jürilere karşı tavrınızı çok komik buluyorum. Kim popülerse koltukta o var. Orada Ceza, Fuat, Sagopa mı otursa daha çok kitleye ulaşır yoksa Murda, Mero gibi her şarkısı 30 milyon 50 milyon ve globale çıkan isimler mi? Bu "O Ses Rap" projesi tamaaamen bir ticaret, gelir kaynağı, TV ve Dijital bir iş. Bundan daha fazlası değil. Bundan daha fazlası olmayan bir şeye siz daha fazlasıymış gibi anlam yüklemeyin lütfen. Oraya ne güzel genç arkadaşlar çıkıyor. Kendilerini, işlerini, yeteneklerini sunacak bir platforma sahipler ve belki buradan çıkan bir TRAP sanatçısı veya burada kendini gösterememiş, seçilmemiş Battle sanatçısı ilerde çok iyi bir kaleme, belki sahne performansına, belki ona belki buna... sahip olabilir. Bence O Ses Rap programı Rap'in her dalı için, ve bunu yapıpta kendini göstermek isteyen insanlar için güzel bir fırsat. Olaya böyle baksak daha doğru geliyor şahsen... Ben zaten Hadise'nin oturduğu koltuğun yanında Fuat'ı görmek istemem. Sansar'ı, Saian'ı, Sago ve Ceza'yı görmek istemem. Antipopçuları yani...
Dostum farklı müzik dalıyla uğraşıp rapi kötüleyerek para rap müziğe kayınca hemen saf değiştirenlerle oturmazlar.
Ancak orada Cem Adrian gibi uzun zamandır rap camiasından çoğu kişiyle şarkı yapmış ve desteklemiş kişilerle gayet otururlar :). Antipopçu demek biraz doğru değil o yüzden bana kalırsa.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Killayı çok anlayan insan yok. Mesela onlar genelde yeni nesil rapçileri seven dinleyen insanlar oluyor.
Ben ilkokul 1 den beri rap müzik dinliyorum Cezanın Intro şarkısı ile başladım. New School Old School dinlediğim yüzlerce rapçi oldu.
2012-2013 de İzmir Türkiyede en çok rap müzik yapılan şehirdi bir sürü new school vardı onları bile dinledim.
Ara sıra açıp dinlediğim eski parçalar tabii ki var ama yenileri kadar tatmin etmiyor bunu sende anlarsın ileride.
Defkhan normalde çok severim ama açıp dinlediğim zaman sıkıyor çünkü bir öncekinin aynısı anladınmı sen trap için diyorsun bunu ama dikkat edersen tam tersi normalde. Neredeyse eski parçaların hepsi için söyleyebiliriz bunu. Beat olsun sözler olsun flow olsun aynı sürekli. Sürekli aynı flow benzer beat benzer sözler ile bir yere varılmaz. Örnek veriyorum Saian (severim bu arada) yeni bir parça çıkarmış. Dinliyorum abi öncekinden farklı bişey yok ki nereye kadar dinleyeyim.
Bende 2012'den beri dinliyorum
Bende başladığım zaman İlkokul 1'e gidiyordum
Ne biliyim Bana da Trap aynı geliyor.
Zevklere Göre değişiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Ahmet Durmuş
Şuan Rap sadece bir isim, popüler bir kültür değil. Çünkü şuan da popüler olan kültür Rap değil, Türkçe Rap halen underground bir kültür maalesef.

T.P.G.

80+ Titanium
Aynen öyle, oldschool kendini tekrar etmeye başladığı anda bitti.
Allame ve Ceg gibi kişiler bence gayet iyi koydu bu dönemde farklarını. Sagopa da aynı şekilde.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Şu programlardan bir şey beklemeyin ve izlemeyin ne kadar gereksiz var ise çıkıyor

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
Enes
Bende 2012'den beri dinliyorum
Bende başladığım zaman İlkokul 1'e gidiyordum
Ne biliyim Bana da Trap aynı geliyor.
Zevklere Göre değişiyor

2 şarkı arasında 1 sene var. Farklılık gayet anlaşılabilir. Bu old school rap olsaydı değişen tek şey söz olurdu :D

Top Bottom