O Ses Türkiye Rap (!) Rezilliği

Tamam da benim ve benim gibiler için ryhme ve flow da değil mesele, bunu anlayamıyorsun galiba :D
Hayalet ıslığı albümünde ne üst düzey ryhme var ne flow var ama albümü açıp gözlerini kapatınca gözünün önünde her seferinde farklı bir film canlanıyor. Veya çağrı sinciden bir parça dinleyince her seferinde daha da motive oluyorum ne için çalıştığımı hatırlıyorum vs.
Benim için bana ne hissettirdiği önemli. Müzik faşisti değiliz, trap de dinlerim yeter ki içi bana uygun olsun pop da gayet dinlenir bir tarz.
Kurduğumuz en büyük hayal evli mutlu çocuklu değil yani :D
Ha bak illa saydıklarım olacak değil. Açar bunları da dinlerim, dediğin gibi güzel bir flow yok çoğunda. Ama sözleri seni içine çekiyor.

Ha bak illa saydıklarım olacak değil. Açar bunları da dinlerim, dediğin gibi güzel bir flow yok çoğunda. Ama sözleri seni içine çekiyor.

Olm aynı müzik tarzına sahibiz neden oldschoolu böyle gömdün anlamadım xd

Kardiyak potansiyelinin %1ini göstermedi. Canlı yayında eskiden sürekli parçalarını okurdu tek takılma yaşamazdı. Orada nedense berbat bir performans sergiledi :(
evet ama yine oraya gelenlerden çok iyi ama bu programın altın kuralı mumble yapıp ağzında gevelicen altın kolye ya ya para yaya dicen zaten hepsi döncek

evet ama yine oraya gelenlerden çok iyi ama bu programın altın kuralı mumble yapıp ağzında gevelicen altın kolye ya ya para yaya dicen zaten hepsi döncek
Evet doğru canım ama beni hayal kırıklığına uğratto

Onu bunu bırakın da, "Sir-Dav feat Defkhan - Benzeri Yok" dinleyin 😁

Murda ile mero'nun o rap adı geçen kapıdan bile geçmesi saçma

Bence de.

Bixi de güzel, trapi en iyi yapanlardan. Ama Ceg bir tık daha ufak ufak sisteme geçirmeleri, akıllıca kelime oyunlarıyla benim ilgimi daha çok çekiyor.
uyuşturucu sevdası olmasa dinlerim ama henesy bilmem ne çekilmiyor...

uyuşturucu sevdası olmasa dinlerim ama henesy bilmem ne çekilmiyor...
Hennessy falan çok saran şarkılardan değil.
Ama First Class, Sonuna Kadar, Asi, Tanrı, Onlar Acımı Bilemez Hacım gibi şarkıları güzel.

Uyuşturucu, alkol gibi maddelere bir tık sevdası var evet :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,753
Üyeler
185,795
Son üye
monesta0000
Geri