Neler Yeni

O Ses Türkiye Rap (!) Rezilliği

T.P.G.

80+ Titanium
Tamam da benim ve benim gibiler için ryhme ve flow da değil mesele, bunu anlayamıyorsun galiba :D
Hayalet ıslığı albümünde ne üst düzey ryhme var ne flow var ama albümü açıp gözlerini kapatınca gözünün önünde her seferinde farklı bir film canlanıyor. Veya çağrı sinciden bir parça dinleyince her seferinde daha da motive oluyorum ne için çalıştığımı hatırlıyorum vs.
Benim için bana ne hissettirdiği önemli. Müzik faşisti değiliz, trap de dinlerim yeter ki içi bana uygun olsun pop da gayet dinlenir bir tarz.
Kurduğumuz en büyük hayal evli mutlu çocuklu değil yani :D
Ha bak illa saydıklarım olacak değil. Açar bunları da dinlerim, dediğin gibi güzel bir flow yok çoğunda. Ama sözleri seni içine çekiyor.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ha bak illa saydıklarım olacak değil. Açar bunları da dinlerim, dediğin gibi güzel bir flow yok çoğunda. Ama sözleri seni içine çekiyor.

Olm aynı müzik tarzına sahibiz neden oldschoolu böyle gömdün anlamadım xd

Ariseks

80+ Gold
Kardiyak potansiyelinin %1ini göstermedi. Canlı yayında eskiden sürekli parçalarını okurdu tek takılma yaşamazdı. Orada nedense berbat bir performans sergiledi :(
evet ama yine oraya gelenlerden çok iyi ama bu programın altın kuralı mumble yapıp ağzında gevelicen altın kolye ya ya para yaya dicen zaten hepsi döncek

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
evet ama yine oraya gelenlerden çok iyi ama bu programın altın kuralı mumble yapıp ağzında gevelicen altın kolye ya ya para yaya dicen zaten hepsi döncek
Evet doğru canım ama beni hayal kırıklığına uğratto

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Onu bunu bırakın da, "Sir-Dav feat Defkhan - Benzeri Yok" dinleyin 😁

Excator23cm

80+ Gold
Murda ile mero'nun o rap adı geçen kapıdan bile geçmesi saçma

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

T.P.G.

80+ Titanium

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bence de.

Bixi de güzel, trapi en iyi yapanlardan. Ama Ceg bir tık daha ufak ufak sisteme geçirmeleri, akıllıca kelime oyunlarıyla benim ilgimi daha çok çekiyor.
uyuşturucu sevdası olmasa dinlerim ama henesy bilmem ne çekilmiyor...

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Top Bottom