Neler Yeni

O Ses Türkiye Rap (!) Rezilliği

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Ayrıca ben sana beat altyapı derken sen hala lirikalite diyorsun. Rap müzik hala lirikaliteden ibaretmiş gibi davranıyorsun. Yeniliklere açık olmazsanız ilerleme göremezsiniz. Trap müzikde bir gün değişecek yerine yeni bir tarz gelecek. Yeniliklere açık olun. @Apu Mühendisi
iyi günler güzelim

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Jüri seçimi rezillik Eypio hariç.Hadise ne alaka onu hiç anlamadım.Eypio,Ceza,Sagopa,Defkhan olsa efsane olurdu. (İmkansız gibi :D )

T.P.G.

80+ Titanium
Dostum altyapı gelişti diyorum sen bana hala lirikaliteden bahsediyorsun. Güncel piyasa lirikalite istemiyor ve gerekde yok. Şuan Trap altyapılar beatler Old Schoolun 10 gömlek üstünde diyorum ben sana kafiyelerde öyle. Ayrıca Anavatanında bu kadar tatava yapılmıyorken Old School rapi kendi kültürünmüş gibi savunman komik. Tamam rap sana göre protest ve battledan ibaret değil diyelim gerçekten Hidra 31 Ekran senin kulaklarını tatminmi ediyor? veya bu parça sence bütün insanların keyifle dinleyeceği bir parçamı? Bişeyler anlatılan parçalar nereye kadar götürür bir rapçiyi? Bir süre sonra loopa giriyo olm adamlar sürekli aynı şeyi anlatınca sıkıyor. Trap müzik kafiye üzerine kulağa hoş gelmesi üzerine kurulu olduğu için daha geç sıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sence o şarkıda beat kötü olsa bu kadar keyifli dinlenirmiydi? Rap dinleyicisinin ağzına takılırmıydı? Takılmazdı.

Neyse Kanka Bu işin bir sonu yok
Bu iş bir yere varmaz

İyi günler
Trap Gucci Prada diye yazılmadıkça oldschool rapten bin kat daha iyi.
Ceg Trapanasyon albümünü dinleyin, anlarsınız zaten.

Çok Üzülüyorum Bu Duruma
Rap Keşke Panorama Harem Dinlediğim Zamanlara Dönse de Gerçek Rap Dinlesek
Rap 10 Yıl Geri gitse 30 Yıl İleri Gider
10 yıl geri gitse 50 yıl geri gider.
Saçmalıktan ibaret görüyorum bu tarz yorumları. Kişisel düşünceden çıkıyor artık 2 yıllık rap dinleyicisi bile aynısını diyor.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
hadise ne alaka ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Trap Gucci Prada diye yazılmadıkça oldschool rapten bin kat daha iyi.
Ceg Trapanasyon albümünü dinleyin, anlarsınız zaten.

10 yıl geri gitse 50 yıl geri gider.
Saçmalıktan ibaret görüyorum bu tarz yorumları. Kişisel düşünceden çıkıyor artık 2 yıllık rap dinleyicisi bile aynısını diyor.
Ceg'in Trapini Bende Beğeniyorum Zaten
Sıkıntı Trapin Kötü Yapılması.

T.P.G.

80+ Titanium
Ayrıca ben sana beat altyapı derken sen hala lirikalite diyorsun. Rap müzik hala lirikaliteden ibaretmiş gibi davranıyorsun. Yeniliklere açık olmazsanız ilerleme göremezsiniz. Trap müzikde bir gün değişecek yerine yeni bir tarz gelecek. Yeniliklere açık olun. @Apu Mühendisi
iyi günler güzelim
Kesinlikle altyapılar çok iyi yeni şarkılarda.
Murda falan trap değil düz pop yapıyor o ayrı.
GERÇEK TRAP yapanlar ya da ikisini harmanlayanlar zaten hip hop kültürünü en iyi şekilde temsil ediyor.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
iyi günler güzelim
Flow Diyorum Canım Benim Flow
Lirik Ayrı
Trapte Liriği Geçtim
Flow bile yok ( Çoğu Şarkıda) (İstisnalar Kaideyi bozmaz , Bir kaç şarkı güzel)

T.P.G.

80+ Titanium
Ceg'in Trapini Bende Beğeniyorum Zaten
Sıkıntı Trapin Kötü Yapılması.
Trap değil işte o dediğin.
Adamlar sadece bir flow sallıyor devamlı basit sözler altyapı dinletiyor kendini dinleyiciye. Ben sevmiyorum bence hem altyapı hem sözler dengeli gitmeli. Son zamanlarda çıkanlardan birkaç örnek;

Şehinşah Karma ve 666 albüm
Hidra Yarım Kalan (EP)
Ceg Trapanasyon albümü direkt.
Sagopa falan karıştırmayacağım ama kaç sene öncesinden bu yılda bile her anlamıyla sağlam kalan bir parça: Maskeli Balo

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Jüri seçimi rezillik Eypio hariç.Hadise ne alaka onu hiç anlamadım.Eypio,Ceza,Sagopa,Defkhan olsa efsane olurdu. (İmkansız gibi :D )
Hadise ablamız neredeyse 20 senedir müzikle uğraşan bir ablamız. Kariyeri bi çoğunuzun yaşından daha büyük. Biriktirdiği deneyim tecrübe müzik kulağı ve önceki O Ses programlarında Jürilik yapması yarışmaçı yetiştirmesi onu bu programda Jüri yapıyor. Daha iyi seçenek varmı var tabi ama piyasada tecrübelenmiş kaç tane Trapçi var? Adamlar old school rap değil trap müzik arıyor. Jüride Ezhel daha iyi olurdu Mero yerine. Meroyu çok severim çok başarılı bir rapçi. Oldschool tarza yakın parçalarıda var daha eğlenceli parçalarıda var ama daha çok çok yeni. Defkhanı severim ama jürilik yapamaz.

Lirik Ayrı
Trapte Liriği Geçtim
Örnek verirmisin flow bile olmayan şarkıları

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Trap değil işte o dediğin.
Adamlar sadece bir flow sallıyor devamlı basit sözler altyapı dinletiyor kendini dinleyiciye. Ben sevmiyorum bence hem altyapı hem sözler dengeli gitmeli. Son zamanlarda çıkanlardan birkaç örnek;

Şehinşah Karma ve 666 albüm
Hidra Yarım Kalan (EP)
Ceg Trapanasyon albümü direkt.
Sagopa falan karıştırmayacağım ama kaç sene öncesinden bu yılda bile her anlamıyla sağlam kalan bir parça: Maskeli Balo
O şarkıları bende beğenerek dinliyorum Zaten
Benim Lafım içi boş şarkılara

T.P.G.

80+ Titanium
Lirik Ayrı
Trapte Liriği Geçtim
Flow ve rhymeda Şehinşah varken bence pek laf düşmez bu piyasada çoğu kişiye.

O şarkıları bende beğenerek dinliyorum Zaten
Benim Lafım içi boş şarkılara
Ama ben de oldschool olup bir sürü boş şarkı gösteririm sana :). Her akımın kaliteli ve kalitesiz içerikleri vardır.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Hadise ablamız neredeyse 20 senedir müzikle uğraşan bir ablamız. Kariyeri bi çoğunuzun yaşından daha büyük. Biriktirdiği deneyim tecrübe müzik kulağı ve önceki O Ses programlarında Jürilik yapması yarışmaçı yetiştirmesi onu bu programda Jüri yapıyor. Daha iyi seçenek varmı var tabi ama piyasada tecrübelenmiş kaç tane Trapçi var? Adamlar old school rap değil trap müzik arıyor. Jüride Ezhel daha iyi olurdu Mero yerine. Meroyu çok severim çok başarılı bir rapçi. Oldschool tarza yakın parçalarıda var daha eğlenceli parçalarıda var ama daha çok çok yeni. Defkhanı severim ama jürilik yapamaz.

Örnek verirmisin flow bile olmayan şarkıları

Klik Klak Blum

Flow ve rhymeda Şehinşah varken bence pek laf düşmez bu piyasada çoğu kişiye.

Ama ben de oldschool olup bir sürü boş şarkı gösteririm sana :). Her akımın kaliteli ve kalitesiz içerikleri vardır.
Hocam Bunun Yüzdesine Bakmak Lazım
Trapte Kaç Şarkı Kaliteli , Oldschool da kaç şarkı kaliteli diye

Top Bottom