obs ayarlarını nasıl yapabilirim ?

Hocam 72060FPS alacaksanız 9.5K yeterli.

Direkt listenin tam halini atayım.

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 14K Bitrate alıyorum oyun kaydı alırken Premiere Proda 16K render alıyorum hiç bir sorun olmadı.
Benim render aldığım program adobe değil ya. Belki ondan kaynaklı da çamur oluyor olabilir. Ben o kadar profesyonel uygulamalar kullanamadığım için Filmora X kullanıyorum.

GT1030 olduğu için zaten ekran kartından kayıt alamaz imkanı yok, ayarlarda da çıkmıyor.

Ayrıca kişi 108060 çekecekse kaliteli görüntü için Youtube 14-16K "Edit: 14-15K" Bitrate öneriyor. Siz NVENC ayarlarını atmışsınız fakat orası apayrı bir olay.

Burada önemli olan en önemli şey ne videosu çekileceği.
valorant

Hocam aşağıdaki ayarları yapabilirsiniz.

1633423847937.png

1633423875269.png

İsteğe bağlı olarak 16K Bitrate verebilirsiniz, üstünü verince çok fark olmaz Youtube'da.

1633423847937.png

1633423875269.png

İsteğe bağlı olarak 16K Bitrate verebilirsiniz, üstünü verince çok fark olmaz Youtube'da.
2K Kayıt alacaksanız 30K Bitrate öneririm.

Benim render aldığım program adobe değil ya. Belki ondan kaynaklı da çamur oluyor olabilir. Ben o kadar profesyonel uygulamalar kullanamadığım için Filmora X kullanıyorum.
Hocam adobe kullanmanızı öneririm, zaten acami olsanız bile yeterli basit bir video düzenleme işi yapıyorsanız veya sadece renderlıyorsanız.

Ayrıca dediğiniz gibi muhtemelen.

herkese merhabalar işlemcim 5600x ekran kartım gt 1030 video çekmek istiyorum da nasıl ayarları yapabilirim kaliteli olmasını istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

up
Onur Naci Öztürkler'in bir videosu var youtubeda obs ile ilgili oradan yapabilirsin gayet güzel anlatıyor.

Youtube için mi?

Onur Naci Öztürkler'in bir videosu var youtubeda obs ile ilgili oradan yapabilirsin gayet güzel anlatıyor.

Youtube için mi?
Aynen öyle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Hocam adobe kullanmanızı öneririm, zaten acami olsanız bile yeterli basit bir video düzenleme işi yapıyorsanız veya sadece renderlıyorsanız.

Ben davinci resolve kullanıyorum

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

ben csgo videosu da çekmek istiyorum da onda ekran olmuyor ne yapabilirim ? ekran simsiyah yani

Aynen öyle

Ben davinci resolve kullanıyorum

ben csgo videosu da çekmek istiyorum da onda ekran olmuyor ne yapabilirim ? ekran simsiyah yani
Oyunun başlangıç ayarlarına -allow_third_party_software yazın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,192
Üyeler
185,235
Son üye
ta3ecr
Geri