Çıkış modunu "Gelişmiş" yapıp kayıt ayarlarına gidiniz, sonra da bu ayarları yapınız.
Peki kayıt ayarların? Onun da ekran görüntüsünü atar mısın?İntel core i5-10300h 2.50ghz
samsung 16 gb 3200mhz(8.2)
NVİNDİA GEFORCE GTX 1650Tİ
Kioxia sata ssd 480 gb
Kayıt ayarlarını atar mısın?İntel core i5-10300h 2.50ghz
samsung 16 gb 3200mhz(8.2)
NVİNDİA GEFORCE GTX 1650Tİ
Kioxia sata ssd 480 gb
Çıkış kısmı daha önemli burada.Ayarların hepsinin ekran görüntüsünümü atayım hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çıkış modunu "Gelişmiş" yapıp kayıt ayarlarına gidiniz, sonra da bu ayarları yapınız.
Ayarların aynısınımı yapayım hocam.Çıkış modunu "Gelişmiş" yapıp kayıt ayarlarına gidiniz, sonra da bu ayarları yapınız.
Alıntıyı görüntüle
Sistem özellikleri? İslemciniz düşük ise video çekerken kasma olmaz fakat videoyu izleyince piksel piksel olurObsden videoyu çekerken sıkıntı olmuyor fakat dosyaları göster diyince oraadan çektiğim videoyu izliyorum oyunun belli bölümlerini gösteriyor sadece ,seste sıkıntı yok yardımcı olurmusunuz ne yapmalıyım?
Evet benim ayarlarım bunlar. Belki B-frame 1 olabilir.Ayarların aynısınımı yapayım hocam.
CQ level idemi aynı yapayım.Evet benim ayarlarım bunlar. Belki B-frame 1 olabilir.
Sisteme göre değişirmi?CQ level idemi aynı yapayım.
İntel core i5-10300h 2.50ghz işlemci bu.Sistem özellikleri? İslemciniz düşük ise video çekerken kasma olmaz fakat videoyu izleyince piksel piksel olur